Witam poszukuje warsztatu , mechanika ktory ogarnia tenat silników 4.2 . Problem z wypadaniem zaplonu. Szarpanie podczas jazdy.
[ Dodano: 2016-07-28, 17:20 ]
A i odległość moze byc do 200km od Lublina , zeby tylko mechanik był godny polecenia.
![]() |
![]() |
Poszukuje mechanika do s8 4.2 1997r . do 200km od Lublina
Poszukuje mechanika do s8 4.2 1997r . do 200km od Lublina
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Re: Poszukuje mechanika do s8 4.2 1997r . do 200km od Lublin
Foss?mlody91 pisze:Witam poszukuje warsztatu , mechanika ktory ogarnia tenat silników 4.2 . Problem z wypadaniem zaplonu. Szarpanie podczas jazdy.
[ Dodano: 2016-07-28, 17:20 ]
A i odległość moze byc do 200km od Lublina , zeby tylko mechanik był godny polecenia.
Problem powraca, tzn mechanik polecony przez Kacpra niestety ma polamana rękę
moj wyjazd na zlot stoi pod znakiem zapytania
jakby ktoś mógłby mi polecić kogoś byłbym wdzięczny za pomoc.
A już myślałem że się uda:(

A już myślałem że się uda:(
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
Napisałem przed chwila PW gdyż nie mam numeru.
Jesli FOSS bedzie mial czas i chęci mogę zaprowadzic go do w-wa , jazda będzie ostra bo pali ok 35l gazu + × benzyny i szarpie jak zly. Chyba ze laweta..
Jesli FOSS bedzie mial czas i chęci mogę zaprowadzic go do w-wa , jazda będzie ostra bo pali ok 35l gazu + × benzyny i szarpie jak zly. Chyba ze laweta..
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Ja swoją tutaj serwisuje http://www.a8team.pl/polecam-auto-wawer ... t18281.htm, poprzednie auto też tutaj robiłem, mój ojciec też serwisuje tutaj swoją Skodziankę;) Wiem też, że serwisowana jest tutaj S8 D3 z moich okolic. Telefon 513-152-249 - zapytać nie zaszkodzi, możesz powołać się na mnie jakby co