Zbiórka na II Ogólny Zlot - lecimy kolumną
A ja jednak jadę dopiero w piątek ok 11 ruszam z wodzisławia bo koszulki musze odebrać nie wiem czy dam rade dojechać na 14 gdziekolwiek hahahaha
[ Dodano: 2016-09-03, 21:21 ]
pozwole sobie dodać
[ Dodano: 2016-09-03, 21:21 ]
pozwole sobie dodać
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Panowie ... i Panie
Czytałem troszke poprzednich wypowiedzi,
I nie widze tu problemu.
Przecież nikt nic nam nie może zrobić za jazdę ulicami (gdziekolwiek!!!!!)
Puki nie stajemy w miejscu, nie blokujemy ulic, nie przejeżdżamy na czerwonym itp.
to to jest zwykła jazda - a CO Z TEGO że same Audi A8?????????
Robiliśmy na Zlotach Renault Laguna MASE przejazdów na atrakcje w obrębie nawet 60km.
Jechalismy NAWET NA 90 AUT!!! i blokowaliśmy ronda, skrzyżowania bez sygnalizacji i ogólnie wszystko po drodze (jedynie świateł nie blokowaliśmy)
I nigdy nikt sie nie przyczepił do tego - czasem zatrąbił (ale w większości patrzyli ze zdumieniem na tyle aut z flagami !!!)
Nikt nie musi się pod takie coś podkładać jako organizator - zwyczajnie jedziemy na umówiony parking w innym miescie, potem kolejny w kolejnym i powrót inną drogą
Gdzie tu problem
Jak chcecie moge jechać 1 Nie raz sam blokowałem rondo aby wszyscy przejechali na raz (czego nie musimy aż tak spełnić bo jedziemy na z góry umówiony parking)
A jaka Atrakcja dla Nas
pozdro i do zoba za ... NIEBAAAWEM !!!
ps: Nastawniki pieknie chodzą - i nie ciekną (tylko nie odpowiadać na ich temat tu bo OT! )
Czytałem troszke poprzednich wypowiedzi,
I nie widze tu problemu.
Przecież nikt nic nam nie może zrobić za jazdę ulicami (gdziekolwiek!!!!!)
Puki nie stajemy w miejscu, nie blokujemy ulic, nie przejeżdżamy na czerwonym itp.
to to jest zwykła jazda - a CO Z TEGO że same Audi A8?????????
Robiliśmy na Zlotach Renault Laguna MASE przejazdów na atrakcje w obrębie nawet 60km.
Jechalismy NAWET NA 90 AUT!!! i blokowaliśmy ronda, skrzyżowania bez sygnalizacji i ogólnie wszystko po drodze (jedynie świateł nie blokowaliśmy)
I nigdy nikt sie nie przyczepił do tego - czasem zatrąbił (ale w większości patrzyli ze zdumieniem na tyle aut z flagami !!!)
Nikt nie musi się pod takie coś podkładać jako organizator - zwyczajnie jedziemy na umówiony parking w innym miescie, potem kolejny w kolejnym i powrót inną drogą
Gdzie tu problem
Jak chcecie moge jechać 1 Nie raz sam blokowałem rondo aby wszyscy przejechali na raz (czego nie musimy aż tak spełnić bo jedziemy na z góry umówiony parking)
A jaka Atrakcja dla Nas
pozdro i do zoba za ... NIEBAAAWEM !!!
ps: Nastawniki pieknie chodzą - i nie ciekną (tylko nie odpowiadać na ich temat tu bo OT! )
Pozdrawiam !!