Co do filmu to oficjalny filmik ze zlotu będzie w pozniejszym terminie, kiedy co i jak napiszę dzisaj w temacie ze zdjeciami i filmami ze zlotu.AudiolaS8 pisze:Wiadomo kiedy będzie zmontowany film?
![]() |
![]() |
![]() |
II Ogólnopolski Zlot A8Team - powrót
Ja Was widziałem przy tym okrągłym stole. A potem sie zabraliście bo chyba Cie uraził mój żart.jordan233 pisze:Oszzz kur..a to gdzie ja byłem ...martin_rs4 pisze:jordan233, nie odebrałeś nagrody jaka została Ci przyznana za najładniejsze fele zlotu![]()
![]()
Trochę w szoku jestem...
Dziękuję -bardzo mi miło..

Ja mimo wszystko nie czuje sie urażony jak mi niesłusznie wygarnąłeś wtedy na giełdzie.

A propos felg - gdy tylko zajechałeś na parking za recepcją, to od razu powiedziałem: "oho? chyba wiem kto już wygrał konkurs na najładniejsze felgi."

PS.
Zaciski pomaluj.

MorenoA6 pisze:Ja Was widziałem przy tym okrągłym stole. A potem sie zabraliście bo chyba Cie uraził mój żart.jordan233 pisze:Oszzz kur..a to gdzie ja byłem ...martin_rs4 pisze:jordan233, nie odebrałeś nagrody jaka została Ci przyznana za najładniejsze fele zlotu![]()
![]()
Trochę w szoku jestem...
Dziękuję -bardzo mi miło..
Ja mimo wszystko nie czuje sie urażony jak mi niesłusznie wygarnąłeś wtedy na giełdzie.![]()
A propos felg - gdy tylko zajechałeś na parking za recepcją, to od razu powiedziałem: "oho? chyba wiem kto już wygrał konkurs na najładniejsze felgi."
PS.
Zaciski pomaluj.
Moreno Moreno..... Nic z tych rzeczy - wszystko jest w jak najlepszym porządeczku

Nikt niema do nikogo urazy - luzik. ,wyszliśmy w trakcie konkursu z "dojazdówką" ,wiedziałem że muszę wstać - dobrze że wyjechaliśmy wcześniej bo droga była kiepska..
Teraz trochę inne priorytety niż Zaciski,trzeba wszystko odnowić.
Pozdr.