Na 99 procent musi być z literką C ,aby obsługiwał kamerę.VanDyke pisze:Montowałem 4E0. Do kamery ten moduł nie jest potrzebny, to są przecież dwa osobne systemy. Na audiworld opisano taki montaż. Na obrazie z kamery nie na wtedy informacji z parktronica.
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Moduł Parkowania
Witam,
Chciałem kupić sobie moduł z literką "C" na koncu i teraz wiem że to graniczy naprawde z cudem. Jesli jest - to cena zaporowa. Kiedy szukałem na aukcjach takiego modułu wyszukałem też moduły od Audi A8/4H i ukazał mi sie moduł wyglądem zupełnie identyczny jak od D3/ 4E . Co ciekawsze te od 4H nie są drogie. Czy to może pasować i czy bedzie wyświetlać grafike? Ma ktoś z kolegów takie informacje? Szukałem na forach zagranicznych i nie spotkałem sie z taką informacją
. . Jestem w stanie zaryzykować bo te moduły od 4H są nawet po 120zl. Wtyczki i piny identyczne! HM.......
Chciałem kupić sobie moduł z literką "C" na koncu i teraz wiem że to graniczy naprawde z cudem. Jesli jest - to cena zaporowa. Kiedy szukałem na aukcjach takiego modułu wyszukałem też moduły od Audi A8/4H i ukazał mi sie moduł wyglądem zupełnie identyczny jak od D3/ 4E . Co ciekawsze te od 4H nie są drogie. Czy to może pasować i czy bedzie wyświetlać grafike? Ma ktoś z kolegów takie informacje? Szukałem na forach zagranicznych i nie spotkałem sie z taką informacją

A8 2004
Xavier pisze:Witam,
Chciałem kupić sobie moduł z literką "C" na koncu i teraz wiem że to graniczy naprawde z cudem. Jesli jest - to cena zaporowa. Kiedy szukałem na aukcjach takiego modułu wyszukałem też moduły od Audi A8/4H i ukazał mi sie moduł wyglądem zupełnie identyczny jak od D3/ 4E . Co ciekawsze te od 4H nie są drogie. Czy to może pasować i czy bedzie wyświetlać grafike? Ma ktoś z kolegów takie informacje? Szukałem na forach zagranicznych i nie spotkałem sie z taką informacją. . Jestem w stanie zaryzykować bo te moduły od 4H są nawet po 120zl. Wtyczki i piny identyczne! HM.......
Niema szans.....
Szukaj z literka C,słyszałem że te znawet z literką A można przeprogamować (można zmienić soft)
Jeśli nie masz ciśnienia, że juz musisz mieć to przeglądaj allegro, olx, itp serwisy, jak pisał Dice ludzie czasem nie wiedzą co sprzedają, ja swój z literką C kupłem za 80 zł, czyli w cenie zwykłego a nawet taniej, ale przez miesiąc śledziłem ogłoszenia.
Szybka podmiana w bagażniku i nawet kodować nie musiałem - to była najtańsza i najszybsza opcja "ulepszenia" auta jaką do tej pory zrobiłem![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Szybka podmiana w bagażniku i nawet kodować nie musiałem - to była najtańsza i najszybsza opcja "ulepszenia" auta jaką do tej pory zrobiłem
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Historia pojazdu po VIN - PW
Miales racje Zegar . Po dwoch miesiacach znalazłem autoszrot, ktory sprzedał mi moduł za 25 eurozegar pisze:... ludzie czasem nie wiedzą co sprzedają, ja swój z literką C kupłem za 80 zł, czyli w cenie zwykłego a nawet taniej, ale przez miesiąc śledziłem ogłoszenia.
Szybka podmiana w bagażniku i nawet kodować nie musiałem - to była najtańsza i najszybsza opcja "ulepszenia" auta jaką do tej pory zrobiłem

A8 2004
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
http://www.a8team.pl/d3-03-modul-parktr ... htm#154258matyfiz pisze:Panowie, kupiłem moduł z C na końcu, proszę podpowiedzcie jak zakodować funkcję wizualizacji., Z góry dzięki
Black Cars Matters