![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Halogeny do przedlifta
[D2 preFL ALL ] Halogeny do przedlifta
W moim samochodzie oryginalnie były z przodu halogeny, jednak poprzedni właściciel miał zderzak z laminatu i nie miał ich zamontowanych. Chciałbym halogeny założyć tylko jak wygląda sytuacja z kratkami zderzaka? Jakie halogeny kupić? Widziałem tylko do poliftów a do preFL nic nie znalazłem. Czy to aż taka rzadkość? W ogóle to gdzie szukać od nich przewodow?
Hej polift miał w zderzaku a przedlift w lampie zintegrowane halogeny
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
Nie ma takiej możliwości, ponieważ wszystkie miały.nosmaster pisze:czy możliwe, że mam lampy bez halogenów
podejrzewam, że jest to kwestia regulacjinosmaster pisze: W ogóle to mam wrażenie, że świecą za bardzo na lewo a za słabo na prawo,
przy kierunkowskazie, jak lampa łączy się z nim. Będziesz miał taką białą dźwigienkę.nosmaster pisze: czytałem o jakiejś blaszce którą się przekłada w angielskich lampach gdzie jej szukać?
Ale nie wydaje mi się, że to coś da. A stojąc pod ścianą jak pada widmo ? w ten sposób ___/ ___/
Pierw oczywiście radził bym sprawdzić bezpiecznik.
Halogeny zapalają się dopiero po załączeniu postojowych.
Jeśli nie pali się lampka w przełączniku to trzeba grzebać. Do sprawdzeni:
- bezpiecznik
- żarówki ( jeśli posiadasz wersję z xenon to musisz rozkręcić lampę, zwykłe miały o ile się nie mylę zaślepkę )
- przełącznik
- przekaźnik