[Kraków] Może jakiś spot??
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
Sosnowiec wcale lepszą sławą nie słynie. I nie koniecznie przez kiboli ale przez "różne" sytuacje. Miasto jako miasto wcale nie jest takie złe ale internauci i media sprawili po sytuacji "Mamy Madzi" że każda nietypowa sytuacja jest nagłaśniana. Przykładowo ktoś odbywał stosunek seksualny na głównej ulicy w Sosnowcu - główny nagłówek w gazetach.Korton pisze:No fakt Kraków dorobił się opinii przez tutejszych pseudokiboli.Nyku pisze:No wiesz. Ciężko jest lekko tutaj żyć Ale co tam baseball do maczetyKorton pisze:Z Sosnowca z bejsbolem?
A że takie rzeczy działy się w przykładowo Wrocławiu, Poznaniu to już mniej ważne bo "Sosnowiec się lepiej sprzedaje" (Przykład podaje)
Takie moje zdanie. Miasto jak miasto, ma swoje plusy i minusy. "Normalne" dzielnice i patologiczne kamienice na obrzeżach miasta. Można trafić na człowieka albo na kogoś kto Ci napluje na samochód bo przyjechałeś na tablicach rejestracyjnych z innego miasta, mimo to pamiętajmy że takie rzeczy nie dzieją się tylko w tym konkretnym mieście. Kto ma swój rozum ten to pojmie. Ja mam do tego dystans i na swój sposób się śmieje z tego że miasto ma taki rozgłos mimo iż są to same "antyreklamy"
Pamiętam jak bodajże Orka na ostatnim zlocie w Krk powiedział dlaczego mam samochód na SJ a nie na SO. Czyżbym się wstydził Na swój sposób to było sympatyczne i właśnie tak to odebrałem
Wracając do tematu, jakieś konkrety odnośnie spota?
Jakiś przybliżony termin?
- orkaskawina
- Super Klubowicz