No i w środku jest trochę za głośno.czy jak zamiast katów wsadze takie tłumiki przelotowe będzie trochę ciszej ?
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 3.7PB/LPG ] Modyfikacja wydechu
-
- Forum Audi A8
No dobra panowie-modyfikujemy te nasze wydechy jeden wywali katy inny nie...ja troche z innej beczółki-jak ktos z was ma te katy to zapach spalin na LPG zalatuje jajem??
Bo bez katów czuc było w ABZcie czysty zapaszek LPG po przepaleniu z nutką oliwki a jak katy wróciły to czuje nutke jaja
Czytałem że to normalne-jak u was?
Bo bez katów czuc było w ABZcie czysty zapaszek LPG po przepaleniu z nutką oliwki a jak katy wróciły to czuje nutke jaja

Czytałem że to normalne-jak u was?
- pytlar
- Super Klubowicz
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
Tak jak masz jeszcze katy to wrzucaj nazotJogoss pisze:Nie ma katów. I wycięty ostatni tłumik i puszczone gole rury.

U mnie prawdopodobnie katów już niema. Są tylko puszki imitujące katalizatory i żadnego jaja nie poczułem jeszczeNo dobra panowie-modyfikujemy te nasze wydechy jeden wywali katy inny nie...ja troche z innej beczółki-jak ktos z was ma te katy to zapach spalin na LPG zalatuje jajem??

-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
lpg
Witam Panowie mam juz 5 lat A8 z lpg i z katami bylo 0 zapachu a od 8 miesiecy nie mam katow bo sie wykroszyly i zapach sie nie zmienil 0 czucia za to na PB po nocy czuc jak by rozpuszczalin a na katach tego nie bylo
-
- Forum Audi A8
Oj Maciek miałeś okazję i widziałeś na zlocie moją eSę z katami i LPG i u mnie nie czuć zgniłymi jajamiApophis pisze:Jajo przy katach to normalny zapaszek siarkowodoru ale szczerze pierwszy raz tak wyczuwalnie to czućA nie miałem jakos okazji widzieć(czuć) dotychczas A8 z katami i LPG
No jak posiadacze super tdików smrodza mi uj wie czym na drodze to ja bede czestował siarkowodorem