Jak jest z CP - na czym konkretnie polega zdjęcie?
W serwisie przypisują do nowej numer VIN czy w ogóle jest "czyszczona" ?
jak ją się wyjmie po takim zabiegu to ma CP ( i z jakiego auta) czy jest "czysta" ?
Druga kwestia - co jeśli by chcieć po takim zabiegu włożyć do auta starą zmieniarkę?
[D3 preFL ALL ] Zmieniarki CD wszystkie z mp3 czy to soft
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
CP można zarówno zdjąć (tak, że zmieniarka będzie działać w każdym samochodzie), ale nie da się tego zrobić z każdego modułu, lub przypisać mu nowy numer, tym samym go odblokowując dla samochodu, w którym chcesz go instalować. W ASO nikt Ci tego nie wyczyści, tylko przypisze do Twojego pojazdu.
Cp jak już pisałem wyżej - ściągasz z modułu, więc będą działać obie (twoja stara i nowa po zabiegu).
Cp jak już pisałem wyżej - ściągasz z modułu, więc będą działać obie (twoja stara i nowa po zabiegu).
Black Cars Matters
Widzę że świeży temat, więc się podepnę, mianowicie mimo że zmieniarka wygląda jak nowa, czytała płyty bez żadnego problemu to dwa dni temu przy zmianie płyty zacięła się i po rozebraniu okazało się że jedna z płyt bardziej się wysunęła i blokowała mechanizm ale oczywiście bawił się myśląc że w końcu się uda i kilka razy słychać było mielenie i po rozebraniu działa kompletnie nie prawidłowo, laser z podstawką wychodzi zamiast pod płytę to nad itd. wiec złom....
Chciałbym zmienić ją na coś nowszego i pytanie, czy oprócz zmieniarki na mp3 i AMI, mamy jeszcze jakieś inne ciekawe multimedia komplatybilne z D3 którymi warto byłoby się zainteresować?
Chciałbym zmienić ją na coś nowszego i pytanie, czy oprócz zmieniarki na mp3 i AMI, mamy jeszcze jakieś inne ciekawe multimedia komplatybilne z D3 którymi warto byłoby się zainteresować?
-
- Forum Audi A8
Panowie na 1 stronie jest nr zmieniarki mp3 z numerem :
4E0 910 110E
4E0 035 110A
Ja mam takie same numery ale odwrotna kolejność
https://zapodaj.net/d1dce7479ba58.jpg.html
Ta też jest z mp3 ?
4E0 910 110E
4E0 035 110A
Ja mam takie same numery ale odwrotna kolejność
https://zapodaj.net/d1dce7479ba58.jpg.html