Zastanawia mnie jak będą się zachowywać przy myciu Karcherem...artekk pisze:tak + materiałowa wstawka na dywaniku kierowcy.martab99 pisze:A to obszycie dookoła jest z materiału?
[D2 ALL ] Dywaniki gumowe-jakie polecacie?
w zasadzie dywan kierowcy może być trochę problematyczny, chodzi o tę wstawkę, nie jest to jakiś miękki welur, czy coś filcopodobnego, wygląda raczej na zbity, o zwartej strukturze materiał. Myślę, że wyschnie i tyle... Reszta to guma + obszycie, więc nie powinno być problemów.martab99 pisze:
Zastanawia mnie jak będą się zachowywać przy myciu Karcherem...
witam dołącze do tematu ja kupiłem dokładnie takie dywaniki jak pisze martab99 :mrgreen: w kolorze beżowym pod kolor tapicerki i jestem zadowolony :mrgreen: cena nie mała ale dopasowane idealnie jedynie ta od kierowcy jest trochę przydługawa i wchodzi na pedał gazu ale podwinąłem i jest git :mrgreen: :mrgreen:
pawlik 36
Witam
Też chciałem kupić ori dywaniki gumowe ale niestety ASO w którym pytałem stwierdzili, że jest to nie osiągalne. Niemożliwe żeby już towar został wykupiony może mają dostęp do jakiś marnych magazynów. ASO w województwie pomorskim.
Możecie zapytać w waszych placówkach w innej cześci kraju czy mają te dywaniki?
Podaję numery:
Guma: 4D1 061 501 A – przód lewy
Guma: 4D2 061 501 A – przód prawy
Guma: 4D0 061 511 - tył – czarne
Też chciałem kupić ori dywaniki gumowe ale niestety ASO w którym pytałem stwierdzili, że jest to nie osiągalne. Niemożliwe żeby już towar został wykupiony może mają dostęp do jakiś marnych magazynów. ASO w województwie pomorskim.
Możecie zapytać w waszych placówkach w innej cześci kraju czy mają te dywaniki?
Podaję numery:
Guma: 4D1 061 501 A – przód lewy
Guma: 4D2 061 501 A – przód prawy
Guma: 4D0 061 511 - tył – czarne
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
W olsztyńskim ASO po raz kolejny usłyszałem że dywaniki są nieosiągalne. Nie ma ich w Niemczech ( tak twierdzą ) .
Co do używania gumowych.. gdybym nie miał dwóch troli w młodym wieku pewnie sam bym nie używał ;-)
Kupiłem takie:
są naprawdę ok. Wyglądają przyzwoicie. Mają oczywiście stopery.
Co do używania gumowych.. gdybym nie miał dwóch troli w młodym wieku pewnie sam bym nie używał ;-)
Kupiłem takie:
są naprawdę ok. Wyglądają przyzwoicie. Mają oczywiście stopery.
A8 ABZ; ACQ NG