koziolek pisze:robertas, jak w połowie ? to co Ty tam masz ? jakieś samoróbki jak moje ? ja też cały czas poluje i jest dostępna jedna sztuka lewa w US
Dzwoniłem do ASO odnośnie tych kierunków , nie są dostępne ale mogą jakoś tak na zamówienie zrobić indywidualnie ale około 800zl sztuka I czas oczekiwania około 2 msc. Robią to przez jakąś firmę jako odnawianie klasycznych modeli samochodów czy coś takiego . Ale cena zaporowa
A powiedzcie mi jak to z tymi "amerykańskimi" tablicami jest czepiają się tego niebiescy ? . Coś czytałem że może w przyszłości będzie nowy wzór oryginalnych i wtedy będą pasować , ale to nie wiadomo kiedy , a jak już blenda będzie to pasowałoby ją założyć . Głównie zależy to pewnie od tego na kogo się trafi ale ciekawi mnie jak to u was z tym jest .
Ja tak latam od prawie dwóch lat i nie miałem problemów, a bylem tez w górach i nad morzem z tym, ale normalne tablice mam przy sobie caly czas jak się trafi jakiś służbista na przeglądy tez wrzucam polskie tablice.
ja w A6 C4 jezdzilem z tablicami US prawie rok i nic koles, ktoremu ja sprzedalem w pierwszym miesiacu juz mial kontrole i jeszcze byl bohaterem w UWAGA Pirat na TVN Turbo