Polecam - regeneracja silniczka hamulca postojowego
Polecam - regeneracja silniczka hamulca postojowego
TECH-LABS
Sienkiewicza 161
05-082 Stare Babice
E: rafal.skoczylas@tech-labs.pl
M: +48 536 306 661
Padł mi czujnik halla w lewym silniczku - pioruny na desce i zużyte klocki. Po demontazu okazała się pęknięta obudowa.
Wysyłka kurierem do ww Firmy, po 3 dniach otrzymałem sprawny z gwarancją - cena 350 zł.
Wszystko sprawnie i elegancko.
Sienkiewicza 161
05-082 Stare Babice
E: rafal.skoczylas@tech-labs.pl
M: +48 536 306 661
Padł mi czujnik halla w lewym silniczku - pioruny na desce i zużyte klocki. Po demontazu okazała się pęknięta obudowa.
Wysyłka kurierem do ww Firmy, po 3 dniach otrzymałem sprawny z gwarancją - cena 350 zł.
Wszystko sprawnie i elegancko.
Kogo wy polecacie ,
jak dzwoniłem do niego z pytaniem jak regeneruje zaciski to wciska bzdury i ciemnote że czujnika Halla nie da się nowego zamontować w silniczkach tylko że ma na to jakieś swoje tajemnicze sposoby i że zacisków się nie regeneruje tylko same silniczki
od kiedy kurw... kilku milimetrowe czujniki Halotronowe da się zregenerować ?:)
a skoro to tacy fachowcy to gdzie są o nich setki pozytywnych opinii??
zresztą już tu ktoś napisał ile mu od nich zacisk wytrzymał .
xDonicx
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: 6HP19A
Zasilanie: ON
Imię: Ariel
Jeżdzę: D3
Wysłany: 2016-09-27, 09:43
ja osobiście nie polecam regeneracji mi zacisk posłużył 2 miesiąc i jak go zacisnęło to już tylko zostało odkręcenie go od zacisku bo juz nie odpuścił
jak dzwoniłem do niego z pytaniem jak regeneruje zaciski to wciska bzdury i ciemnote że czujnika Halla nie da się nowego zamontować w silniczkach tylko że ma na to jakieś swoje tajemnicze sposoby i że zacisków się nie regeneruje tylko same silniczki
od kiedy kurw... kilku milimetrowe czujniki Halotronowe da się zregenerować ?:)
a skoro to tacy fachowcy to gdzie są o nich setki pozytywnych opinii??
zresztą już tu ktoś napisał ile mu od nich zacisk wytrzymał .
xDonicx
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: 6HP19A
Zasilanie: ON
Imię: Ariel
Jeżdzę: D3
Wysłany: 2016-09-27, 09:43
ja osobiście nie polecam regeneracji mi zacisk posłużył 2 miesiąc i jak go zacisnęło to już tylko zostało odkręcenie go od zacisku bo juz nie odpuścił
hehe ja kupiłem nowy bo regeneracja nie długo wytrzymała zapłaciłem 350zł za zrobienie i niestety po krótkim czasie silnik poszedł w śmieć i kupiłem nowy silnik za 800zł nie twierdzę ze regeneracja nie pomagam w moim przypadku okazała sie bez sensowna
PS Nie robiłem w tej firmie co kolega wyżej poleca
xDonicx pisze:hehe ja kupiłem nowy bo regeneracja nie długo wytrzymała zapłaciłem 350zł za zrobienie i niestety po krótkim czasie silnik poszedł w śmieć i kupiłem nowy silnik za 800zł nie twierdzę ze regeneracja nie pomagam w moim przypadku okazała sie bez sensowna
To napisz kolego gdzie ci to naprawiali ,pewnie nie byłeś pierwszy i ostatni który miał tak samo ,takie fora są też od tego aby następni się w ciula nie dali zrobić
Piszesz o sobie ,Glac pisze:Mogę być naganieczam i mam dużego naganiacza do naganiania malkontentów
to jako malkontent
odpowiedz na proste pytanie zadane ponownie :
Skoro są tacy the best to dlaczego nie ma nigdzie opinii o nich ?
tylko tu na forum i tylko od kilku kolegów z Warszawy ?
Ciekawe czy będziesz dalej naganiaczem i polecał jak ci silnik padnie .