Witam chciałbym przerobić przednie lampy na takie jak poliftowe z DRL, firmy kasuja za to z tego co widze ok 1000zł a ja wpadłęm na pomysł kupienia np. takich
??lampy DRL
i rozebrania ich i wsadzenia samego środka zamiast oryginalnego z postojówką i halogenową. tu moje pytanie: czy ktoś wie jaka jest średnica tego oryginalnego odbłyśnika
![]() |
![]() |
[D3 preFL ALL ] Modyfikacja lampy przedniej na DRL
-
- Super Klubowicz
jak masz facebook to wpisz - arczi regeneracja reflektorow samochodowych tel: +48600172199 krzywiń bieżyń 16 on napewno ci pomoze

jest taka firma co ma gotowe zestawy ale szczerze majatek chca i to jest od w12 . a inni wkladaja zestawy nie z 5 led tylko z 4 led . w sumie sa tacy co im nie przeszkadza ale mi by napewno przeszkadzało miec 4 led zamiast 5 led .

jest taka firma co ma gotowe zestawy ale szczerze majatek chca i to jest od w12 . a inni wkladaja zestawy nie z 5 led tylko z 4 led . w sumie sa tacy co im nie przeszkadza ale mi by napewno przeszkadzało miec 4 led zamiast 5 led .
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Ostatnie strony tego tematu: http://www.a8team.pl/d3-all-swiatla-do- ... 52,255.htm
Black Cars Matters
Ja kupiłem na allegro za 120zł i działa + bardzo proste podłączenie do samego modułu świateł bez zbędnego przeciągania kabli, wszystko ukryte
Moje Audi A8 D4 i Forum do Audi A6 C6
Moje Audi A8 D4 i Forum do Audi A6 C6