https://web.facebook.com/VW-B6-B7-CC-Ti ... 2446/?_rdr
http://regeneracjazaciskow.linuxpl.eu/
POLECAM
Jako jedyni nie improwizują ze składaniem zacisków-silniczków ze staroci tak jak wszyscy inni ,tylko montują fabrycznie nowe elementy silniczka i zacisku ,włącznie z wymianą czujnika Hall !!
Regeneracja elektrycznych silczniczków i zacisków hamulcowyc
Regeneracja elektrycznych silczniczków i zacisków hamulcowyc
Ostatnio zmieniony 18 paź 2019, 13:29 przez as131, łącznie zmieniany 3 razy.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Dzwoniłem...z tego co mówili, elementy są nowe (wymienia tez hall na nowy do naszego starego silnika) osobom prywatnym niechętnie chcą sprzedać pojedyncze elementy (chociaż ceny podał, więc może i by poszło), bierze od nich część firm, które się tym też zajmują (im sprzedają chętnie). Z tego co wywnioskowałem kasety zmienianie w całości.
Albo robią Twój albo wysyłają za kaucją inny, jak się komuś spieszy.
Podsumowując - stara zostanie tylko budowa i silnik jeśli sprawny. W trakcie rozmowy tez wynikło kto z firm zajmujących się regeneracją bierze od nich części (a te są i z 5 ręki, więc nawet nie drążyłem tematu skąd to naprawdę leci (nie EU))
Jest to jak na razie chyba jedyna firma w PL, która działa na takiej zasadzie, więc chyba warto dać tą stówkę więcej, jeśli ma się to pewność, że dostaniesz nową część.
Z samej rozmowy telefonicznej, wynikło bardzo wiele ciekawych informacji i rzeczy - podejście mi się w każdym razie bardzo podoba.
Albo robią Twój albo wysyłają za kaucją inny, jak się komuś spieszy.
Podsumowując - stara zostanie tylko budowa i silnik jeśli sprawny. W trakcie rozmowy tez wynikło kto z firm zajmujących się regeneracją bierze od nich części (a te są i z 5 ręki, więc nawet nie drążyłem tematu skąd to naprawdę leci (nie EU))
Jest to jak na razie chyba jedyna firma w PL, która działa na takiej zasadzie, więc chyba warto dać tą stówkę więcej, jeśli ma się to pewność, że dostaniesz nową część.
Z samej rozmowy telefonicznej, wynikło bardzo wiele ciekawych informacji i rzeczy - podejście mi się w każdym razie bardzo podoba.
Black Cars Matters
- Michall2107
- Forum Audi A8
- Michall2107
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Także polecam, profesjonalne podejście do klienta, silniki i zaciski po odebraniu wyglądały jak nowe, znaleźli u mnie uszkodzoną wiązkę, diagnoza okazała się słuszna, wszystko po naprawie zaczęło działać, robią też reg. reflektorów,Led xenon, Bixenon, nastawnik ów pomp wtryskowych, Hdk i Mes, cynkowanie, chromowanie, malowanie proszkowe, Reg. Felgi Stal i Alu. POLECAM !!