[D3 ALL ] Audi AMI próbował ktoś
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Ja miałem taki problem na starszym pendrivie Kingstone'a. Nie potrafi z niego zczytać w katalogach, co więcej z każdym wyłączeniem zapłonu AMI nie potrafiło go znaleźć i musiałem wyciągać wtyczkę USB i wpiąć na nowo - dopiero zaskakiwał. Kupiłem, nowego pena ADATy i wszystko działa.
Black Cars Matters
- Michall2107
- Forum Audi A8
Damian ja Ciebie rozumiem ale moje auto ma 11 lat... 1000zł drogą nie chodzi. rozebrałem boczek bo miałem wcisniętą osłonę B&O co się okazało ktoś wcisnął zeby głośnik nie pierdział bo rozerwana jest membrana dosłownie do okoła jakby ktoś odciął rowno więc mam na co wydać np 1000zł.FOSS pisze:Samochodów z tym "badziewiem" z roku na rok raczej nie przybywa więc może się okazać, że jeszcze długo poczekaszMichall2107 pisze:Ja pier**** powiem szczerze masz odwagę. Ja poki nie zejdzie to badziewie do 700zl bede nagrywał Cd plyty
A tak w ogóle to zawsze dziwiło mnie takie podejście do tematu....
- jeździsz limuzyną klasy wyższej...
- nowe AMI w ASO kosztuje jakieś 2315pln detal...
- sprawną używkę oferują ponad połowę ceny taniej...
więc w czym problem?... za darmo mają oddawać? /
"Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia "Flp
-
- Super Klubowicz
Jakby ktoś był zainteresowany muzyką z pendriva w naszych audi.
https://sklephadron.pl/dedykowane/1238- ... mi-2g.html
Cena brutto więc jak ktoś ma firmę to ...
Można tworzyć ile się chce folderów i podfolderów - czyta ładnie i szybko, można przewijać...
Pełna obsługa z mmi oraz z kierownicy - identycznie jak ori AMI.
Testowałem u siebie pendrive 32gb i śmiga.
Cena przystępna przynajmniej w porównaniu z tym jak obecnie (4.03.20170 stoi ori AMI. Podobno kiedyś AMI było tańsze...
https://sklephadron.pl/dedykowane/1238- ... mi-2g.html
Cena brutto więc jak ktoś ma firmę to ...
Można tworzyć ile się chce folderów i podfolderów - czyta ładnie i szybko, można przewijać...
Pełna obsługa z mmi oraz z kierownicy - identycznie jak ori AMI.
Testowałem u siebie pendrive 32gb i śmiga.
Cena przystępna przynajmniej w porównaniu z tym jak obecnie (4.03.20170 stoi ori AMI. Podobno kiedyś AMI było tańsze...
Tak jak robisz cokolwiek, tak robisz wszystko...
Mam porównanie tylko z cd audio bo moja zmieniarka nie czytała mp3... więc nie widzę różnicy...xDonicx pisze:A jak z jakością muzyki ?
Fajnie...cieszę się... to powiedz gdzie można taniej kupić? Tutaj jest cena dla każdego... bez znajomości i bez czekania na okazje kilka miesięcy.dice111 pisze:Jesli dziala ok to zawsze to jakas alternatywa, ale mniej placilem za OE AMI, wiec...
Na dwóch najbardziej znanych portalach nie idzie znaleźć taniej niż 1000pln z pełnym okablowaniem... i to bez faktury...
Tak jak robisz cokolwiek, tak robisz wszystko...