![]() |
![]() |
[D2 95 ] Lampy z angola a przełozenie do eu, ew przerobka
-
- Super Klubowicz
[D2 95 ] Lampy z angola a przełozenie do eu, ew przerobka
Witam! Jestem w trakcie zakupu lamp do a8 zwyklych pod 3 piny auto 95 r, sprzedawca twierdzi ze lampy a8 przestawia się '' dzwigienką'' w srodku i mamy wersję eu. Co o tym sądzicie? zna ktoś temat ? Ew mam jeszcze mozliwosc zakupu lamp ale na kostke 5 pinów w aucie mam 3 piny, jak by wygladała przeróbka.
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Wtyczki w moim aucie są myśle że już przerabiane, bo miałem dwa rodzaje, z jednej strony taka z drugiej inna. patrząc od frontu prawa strona ![Obrazek]()
i lewa strona![Obrazek]()
doradzcie mi proszę jakie lampy kupić, nawet podlinkujcie, ew czy można dostosować kostki pod inne lampy wszelkie info mile widziane dzięki z góry
i lewa strona
doradzcie mi proszę jakie lampy kupić, nawet podlinkujcie, ew czy można dostosować kostki pod inne lampy wszelkie info mile widziane dzięki z góry
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Można przerobić. Jak kupisz lampy z S8 pre-FL to będą pod samo poziomowanie, bo każda eSa miała, z A8 od roku modelowego 98, czyli gdzieś bodaj 8, czy 9 miesiąc roku 97 (jak wychodził tzw między lift).
Więc szukaj jak co lamp przed 97 rokiem. A sprzedawcę z alle zawsze możesz poprosić niech cyknie foto wtyczek.
Więc szukaj jak co lamp przed 97 rokiem. A sprzedawcę z alle zawsze możesz poprosić niech cyknie foto wtyczek.
Black Cars Matters
-
- Super Klubowicz