Witam
Mam problem z zasilaniem dmuchawy, spalił mi się regulator dmuchawy aż stopiło wtyk zasilania i wytopiło izolację a kable były zwarte. Bezpieczniki całe te po bokach konsoli. Temat poruszały w dziale wentylacja, klimatyzacja ale z uwagi że ingerencja jest w elektryczne sprawy piszę też tutaj. Potrzebuję schemat elektryczny zasilania dmuchawy tj. Konkretnie kable wchodzące do regulatora dmuchawy skąd one są prowadzone.
[ Dodano: 2017-04-19, 07:03 ]
Znalazłem coś takiego (na żółto zaznaczony J126), może mi ktoś podpowie co znaczy że kabel idzie do "Terminal 30 / blower" i gdzie to jest???
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 preFL ALL ] Schemat elektryczny wentylacji
[D3 preFL ALL ] Schemat elektryczny wentylacji
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2017, 14:33 przez riki76, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki, po nitce do kłębka.... 😀 a nie orientujesz się może które kable gdzie idą z wtyczki od regulatora dmuchawy, wiem tylko który jest od solar dachu i masa a interesuje mnie ten gruby czerwony z czarnym paskiem (nr 1 na wtyczce) bo nie mam na nim żadnego prądu.
[ Dodano: 2017-04-22, 09:18 ]
Kolego ernesto dałem pomógł bo mnie naprowadziłeś. Powodem braku prądu na przewodzie był spalony bezpiecznik 30A taki duży schowany głęboko pod tapicerką nogami pasażera.
[ Dodano: 2017-04-22, 09:18 ]
Kolego ernesto dałem pomógł bo mnie naprowadziłeś. Powodem braku prądu na przewodzie był spalony bezpiecznik 30A taki duży schowany głęboko pod tapicerką nogami pasażera.