Witam, w aucie nie działa ani elektryczny dach ani górne oświetlenia wnętrza. Nie da sie skomunikowac z modułem dachu. W module komfortu występuje min błąd: brak komunikacji z modułem dachu i błędy od oświetlenia wnętrza; może ktoś miał podobny problem.
endrius233, poprawiłem tytuł Twojego wątku...
poprawka jest wprawdzie kosmetyczna ale dążymy sukcesywnie do tego aby wszystkie tematy na forum były nazywane poprawnie a tagi (dokładnie w tym zakresie edytowałem Twój tytuł) pomagały tym którzy o dany problem pytają jak i tym którzy szukają odpowiedzi w tematach które są już na forum od dawna.
I tak co do tagów dla przykładu...
- jeżeli Twój problem nie jest specyficzny dla konkretnego modelu auta A8/S8 (np. zaciski hamulcowe) to pisanie "A8" w tagach jest zupełnie nie potrzebne
- jeżeli opisywany problem może mieć inne rozwiązanie w autach pre-FL i inne w autach FL to informacja o tym w stosunku do Twojego auta powinna znaleźć się w tagach
- jeżeli rozwiązanie problemu może być różne w autach z różnego roku produkcji to w tagach należy wpisać rok produkcji zamiast informacji pre-FL/FL
- jeżeli opisywany problem dotyczy konkretnego silnika to wpisujemy w tagach jaki to silnik
- jeżeli problem dotyczący silnika benzynowego może mieć coś wspólnego z posiadaną instalacją LPG to w tagach dopisujemy także LPG
Stosowanie tagów jest jednym z wymogów regulaminu ale stosujmy je tak aby łatwiej było pomóc i łatwiej było taką pomoc od kogoś uzyskać.
Pozdrawiam, FOSS
[D3 ALL ] Moduł dachu
-
- Forum Audi A8
[D3 ALL ] Moduł dachu
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 23:53 przez endrius233, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi A8
- club-iguana
- Forum Audi A8
Koledzy, a u mnie wszystko działa, ale nie ma podświetlenia paneli w dachu (przedniego i tylnego), wydaje mi się, że powinno świecić ...
jakieś pomysły ? A może po prostu jest jakiś bezpiecznik ?
... i gra. Coś mnie podkusiło, żeby jeszcze raz wyjąć przedni panel, wypiąłem wszystkie kostki i spiąłem ponownie. Efekt - świeci, musiało coś nie łączyć ...
jakieś pomysły ? A może po prostu jest jakiś bezpiecznik ?
... i gra. Coś mnie podkusiło, żeby jeszcze raz wyjąć przedni panel, wypiąłem wszystkie kostki i spiąłem ponownie. Efekt - świeci, musiało coś nie łączyć ...