Przestało mi działać MMI. Autkiem przejechalem kilka km, wylaczylem autko, po kilku minutach wrocilem i juz MMI nie dzialalo. MMI stara sie uruchomic, jest ekran startowy Audi MMI (w skrocie) i gasnie. Przeskanowalem VCDSem Optical Data Bus i sa błedy przy sterownikach:
- 1E Media Player (blad optica)
- 56 Radio (błąd elektryczny i optical)
VCDSem nie mogę sie połączyć z Control Head, Media Player (innych nie probowalem, ale pewnie nie połączy się).
Bezpieczniki starałem się odnaleźć te które mogą być odpowiedzialne za powyższe sterowniki i są całe. Gdzie tu szukać przyczyny problemu? Sam sterownik radia idzie jakoś sprawdzić na stole??
[D3 preFL ALL ] Sterowniki - Media Player (1E) i Radio (56
Swiatlowód świeci do sterownika radia w bagazniku i wedlug kolejnosci powinien swiecic pozniej w zmieniarce w schowku. W zmieniarce nie swieci oraz w sterowniku gateway rowniez nie swieci.\
Wedlug VCDS tak wlasnie wychodzi, ze sterownik radia, ale dodatkowo wykazuje blad elektryczny, wiec ciekaw jestem czy po wymianie sterownika radia problemy znikna...
Wedlug VCDS tak wlasnie wychodzi, ze sterownik radia, ale dodatkowo wykazuje blad elektryczny, wiec ciekaw jestem czy po wymianie sterownika radia problemy znikna...
-
- Forum Audi A8