![]() |
![]() |
![]() |
[D2 98 4.2PB ] Wymiana termostatu
a jaka skrzynie powinien miec rocznik 98 wedlug ciebie? Przeciez piatka juz byla 96r a nawet w 95 w 3.7 np. Limbo termostat kup na peronie za 40 zl
A tak w ogole to po co tyle ceregieli przy zakupie termostatu, jakies sprawdzanie vin itd.
Kolega ma isc do sklepu i poprostu najzwyczajniej w swiecie kupic termostat z wyzszej polki a dobiora mu na podstawie katalogu i po temacie, po co komplikowac sobie zycie
A tak w ogole to po co tyle ceregieli przy zakupie termostatu, jakies sprawdzanie vin itd.
Kolega ma isc do sklepu i poprostu najzwyczajniej w swiecie kupic termostat z wyzszej polki a dobiora mu na podstawie katalogu i po temacie, po co komplikowac sobie zycie
paulo79,
no własnie
Jade tam dziś. Mam nadzieje ze bedzie namiejscu.
Obczaiłem pod maska w koncu jak to wygląda i zdaje się, że łatwizna:)
I oczywiście, że silnik nie wymieniany nic nie swapowane- taki jest z fabryki.
Ale z tego co wiem to do 4,2 5 biegową montowali tylko w 98 w tej przejściówce co to ją mam.

Jade tam dziś. Mam nadzieje ze bedzie namiejscu.
Obczaiłem pod maska w koncu jak to wygląda i zdaje się, że łatwizna:)
I oczywiście, że silnik nie wymieniany nic nie swapowane- taki jest z fabryki.
Ale z tego co wiem to do 4,2 5 biegową montowali tylko w 98 w tej przejściówce co to ją mam.
Jasne! jestem za. Oprocz Paulo jest jeszcze mój brat:) tez ma a8 wiec mozemy zrobić mini spota.
Miałem zabierać sie za wymiane ale mam kacyka i cos mi sie nie chce. Ale jeszcze zobaczymy.
Ustalmy np w niedziele spotkanie godzina np 15? co wy na to. Ja zbratem sie stawimy.
Parking Cuprum areny albo pod komfortem
Czekam na znak
Koledzy, co do Waszego spotkanie w Lubinie to załóżcie sobie nowy temat tutaj:
http://www.a8team.pl/forum11.htm ... być może ktoś się jeszcze do Was przyłączy.
Pozdrawiam, FOSS.
Miałem zabierać sie za wymiane ale mam kacyka i cos mi sie nie chce. Ale jeszcze zobaczymy.
Ustalmy np w niedziele spotkanie godzina np 15? co wy na to. Ja zbratem sie stawimy.
Parking Cuprum areny albo pod komfortem
Czekam na znak
Koledzy, co do Waszego spotkanie w Lubinie to załóżcie sobie nowy temat tutaj:
http://www.a8team.pl/forum11.htm ... być może ktoś się jeszcze do Was przyłączy.
Pozdrawiam, FOSS.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2010, 11:38 przez Limbo, łącznie zmieniany 3 razy.
No to kontynuacja tematu tutaj:
http://www.a8team.pl/topics11/3105.htm#28969
Ja jestem za.
A wracając do tematu termostatu, jak byś zdecydował się go robić dzisiaj, albo w innym terminie, nie miał byś nic przeciwko jak bym Ci potowarzyszył??
http://www.a8team.pl/topics11/3105.htm#28969
Ja jestem za.
A wracając do tematu termostatu, jak byś zdecydował się go robić dzisiaj, albo w innym terminie, nie miał byś nic przeciwko jak bym Ci potowarzyszył??
Jasne zebym nie mial:) ale twoj post odycztalem dopiero teraz a ja już to zrobiłem.
Auto ma nowy termostat. grzeje sie prawidłowo- jest ok.
Jednak natrafiłem na problem.
Trójnik gumowy ktory jest na wężach ma taką krótką rurkę od wężyka cieniutkiego, który idzie do zbiorniczka wyrównawczego. Króciec sie ułamał:( narazie zastąpiłem to jakims badziewiem ale.... juz widze ze lekko cieknie z tego wiec jest zgrzyt:(
Musze to kupić lub zasilikonować.
Pozdro.
Trójnik gumowy ktory jest na wężach ma taką krótką rurkę od wężyka cieniutkiego, który idzie do zbiorniczka wyrównawczego. Króciec sie ułamał:( narazie zastąpiłem to jakims badziewiem ale.... juz widze ze lekko cieknie z tego wiec jest zgrzyt:(
Pozdro.
No to jutro mi mniej więcej pokażesz jak to zrobiłeśLimbo pisze:Jasne zebym nie mial:) ale twoj post odycztalem dopiero teraz a ja już to zrobiłem.
Pozdro.