[D3 preFL ALL ] Czytnik SIM bez telefonu w podłokietniku
[D3 preFL ALL ] Czytnik SIM bez telefonu w podłokietniku
Siema.
Mam takie problem. Mam duplikat karty SIM z Tmobile. Włączam telefon w aucie z kartą SIM, swój telefon mam wyłączony. W ustawieniach znajduje mi sieć ERA (jeszcze) ale nie moge się z nią połączyć.
Cały czas wyświetla się komunikat "BRAK POŁĄCZENIA" i dwie słuchawki zielone.
Walnięta antena ?
pozdrawiam i dzięki za każde info.
[ Dodano: 2017-05-23, 21:36 ]
macie jakieś pomysły ?
VCDS nie wywala błędów ....
Mam takie problem. Mam duplikat karty SIM z Tmobile. Włączam telefon w aucie z kartą SIM, swój telefon mam wyłączony. W ustawieniach znajduje mi sieć ERA (jeszcze) ale nie moge się z nią połączyć.
Cały czas wyświetla się komunikat "BRAK POŁĄCZENIA" i dwie słuchawki zielone.
Walnięta antena ?
pozdrawiam i dzięki za każde info.
[ Dodano: 2017-05-23, 21:36 ]
macie jakieś pomysły ?
VCDS nie wywala błędów ....
Ja u siebie zrobiłem tak że kupiłem drugi numer na kartę, bo w Play jest teraz fajna opcja, że można doładować np. za 10 zł i nie musisz co miesiąc doładowywać tylko dopiero jak wyczerpiesz pieniądze. Ten drugi numer jest w telefonie od samochodu, a jak gdzieś jadę to robię przekierowanie właśnie na ten numer.
Infolinia też rozkłada ręce.
Nie potrafią pomóc. Sprawa przy innych sieciach wygląda identycznie. Nie da się zadzwonić i cały czas jest ten komunikat.
Mam dwie karty z tym samym numerem (tandem tmobile) i jak wkładam albo jedną albo druga do telefonu to działa. w samochodzie nie chce.
VCDS błędów żadnych nie wywala odnośnie telefonu więc teoretycznie jest wszystko ok.
Chyba złośliwość rzeczy martwych ...
pozdr.
Nie potrafią pomóc. Sprawa przy innych sieciach wygląda identycznie. Nie da się zadzwonić i cały czas jest ten komunikat.
Mam dwie karty z tym samym numerem (tandem tmobile) i jak wkładam albo jedną albo druga do telefonu to działa. w samochodzie nie chce.
VCDS błędów żadnych nie wywala odnośnie telefonu więc teoretycznie jest wszystko ok.
Chyba złośliwość rzeczy martwych ...
pozdr.