![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL] Wentylowane fotele?
[D3 ALL] Wentylowane fotele?
Mam pytanie, czy w modelu D3 występowały wentylowane siedzenia?
Ostatnio zmieniony 30 lis 2010, 14:00 przez bronko86, łącznie zmieniany 4 razy.
Kolego jasne że warto , gdybym miał tyle pieniążków to też bym szukał takiej opcji 
latem zajefajna sprawa

latem zajefajna sprawa

Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

Nie narzekam na skuteczność swoich liści ale patent dobry :mrgreen: Dzięki za info ;-)mazur6662 pisze:jedynym problemem jest czyszczenie takich foteli, trzeba uderzać w niego żeby brud wyleciał z dziur i szybko odkurzaczem zbieraćza to będziesz mógł się pochwalić lepszym refleksem i z liścia będziesz mocniej walił
[ Dodano: 2010-12-03, 15:01 ]
Kolego mazur6662 czy wentylację foteli uruchamia się takim okrągłym przyciskiem z boku fotela? :roll:
kolego ten okragly przycisk jest do masazu ktory jest w dolnej czesci oparcia a wracajac do tego czy wentylowane fotele to fajny bajer to oczywiscie ze tak.Ja takowe posiadam i w lecie robia dobra robote,klopot jest tylko ze sprzataniem i pekaniem skory pomiedzy otworkami dlatego trzeba ja dosc czesto smarowac preparatem do skor.
Najlepiej WAZELINĄ 8-) :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:

Ps:

To gdzie się uruchamia takową wentylację :roll: ?leon0376 pisze:kolego ten okragly przycisk jest do masazu ktory jest w dolnej czesci oparcia a wracajac do tego czy wentylowane fotele to fajny bajer to oczywiscie ze tak.Ja takowe posiadam i w lecie robia dobra robote,klopot jest tylko ze sprzataniem i pekaniem skory pomiedzy otworkami dlatego trzeba ja dosc czesto smarowac preparatem do skor.