Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email lub (kliknij)
Ps: Po zalogowaniu się trzeba ustawić własne auto. (kliknij)
Ekipę macie sporą więc jak mnie nie będzie to nic się nie stanie hehehe
Ty no... Gościu!! Nie rób jaj...
Ja tam będę wcześniej to wykopie wszystkie znaki w promieniu kilometra... albo mam lepszy pomysł!! Pozamieniam wszystkie tak... co byś od Krakowa leciał do hotelu cały czas na pierwszeństwie
Wpadaj nie marudź!
Adam dobre dobre Nożyczki w razie czego mam ze Ślesina
dracus6662 pisze:taaa kurde już jej napomykałem ... i domyślasz się co ona na to po cichu wydać około 1000e kurde raczej ciężko tym bardziej ze mamy wspólne konto
jeden 1000 na kolczyki, a drugi na Ulo i będzie git
A no tak manetka myślałem ze coś jeszcze, chcesz się pozbyć ACC ? ja mam w planie montaz tylko muszę wymienić FIS i dorwać radar bo pompy ABS chyba nie trzeba zmieniać.
Marcin2013 pisze:A no tak manetka myślałem ze coś jeszcze, chcesz się pozbyć ACC ? ja mam w planie montaz tylko muszę wymienić FIS i dorwać radar bo pompy ABS chyba nie trzeba zmieniać.
po prostu sprzedaje kompletną kierownicę z taśmą i modułami:)
ACC doposazylem i dziala:) pompa zostaje ta sama,nie trzeba zmieniać,manetka z regulacją dystansu i Gateway obsługujący ACC
Marcin2013 pisze:Oki czyli do ACC potrzeba manetkę,radar,Fis i Gateway, a podgrzewany grill nie koniecznie, on jest potrzebny podczas np. deszczu, śniegu ?
potrzebny jest jeszcze inny dolny grill pod ACC,grzałka w ogóle nie jest potrzebna.
Trochę ostatnio wpadło,kolejny krok wykonany
-Nowe Lampy Bi-Xenon skrętny ,co nowe to nowe... świecą mega!!!!!
-Klapa S8
-nowy przedni grill ASO
-dolny grill kompletnie odświeżony w firmie zajmującej się chromowaniem.
-Przednia szyba acustyczna podgrzewana pod kamerę Lane Assist
-Zagłówki "aktywne" przód i tył.
- Listwa chrom zderzaka tylnego ASO
-blendy głośników Bang&Olufsen zamontowane, przygotowuje wiązki pod cały system,ale to na spokojnie ,niema ciśnienia,wszystko czeka na montaż...
Kolejny cel to podłączenie przedniej szyby - podgrzewanie i kamera Lane Assist.
Czekam na listwy chromowane które są pod lampami z ASO.
Mam dylemat odnośnie foteli i kanapy,gdyż mam możliwość kupna nowych takich samych jak mam u siebie z przebiegiem 1200km .... czyli praktycznie fabryka!!! ,żadnego śladu użytkowania- dosłownie!! ale szukam wentylowanych i masażem,ale przemyślę sprawę gdyż te co widziałem to stan sklepowy.....
Kilka fotek poniżej:
Ostatnio zmieniony 21 sie 2017, 09:09 przez jordan233, łącznie zmieniany 1 raz.
aktywne zagłówki? chodzi ci o te poduszeczki które sobie
można ręcznie poprzestawiać?
jordan233 pisze:
Marcin2013 pisze:Oki czyli do ACC potrzeba manetkę,radar,Fis i Gateway, a podgrzewany grill nie koniecznie, on jest potrzebny podczas np. deszczu, śniegu ?
potrzebny jest jeszcze inny dolny grill pod ACC,grzałka w ogóle nie jest potrzebna.
grzałka jest ale w samym radarze, grill jest inny żeby syf nie leciał na głowicę
dracus6662 pisze:
powiedz co do skretnego bixa jest roznica w jeździe noca po zakrętach...
odpowiem przy okazji... rzadko to widać ale trafiłem ze dwa razy na taką bardzo krętą drogę
gdzie było widać jak to podąża za łukiem, ale musi być mocno kręta coa jak
tor kartingowy... po za tym widze działanie na parkingu podziemnym jak wyjeżdżam z roboty
pozbyłem się funkcji bez żalu (przy okazji przejścia na ledy)
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum. wyPAD 2020