[D2 95 4.2PB ] Zapalił i zgasł.
-
- Forum Audi A8
Koledzy po moich dzisijszych probach odpalenia i ogledzinach i przy waszej pomocy dochodze do wniosku ze to chyba jednak pompa ale jutro sprawdze czy na 100% bo rece zmarzly i pelny bagarznik .Mam nastepne pytanko jaka pompe polecacie bo slyszalem ze tanie zamieniki do niczego moze ktos jezdzi na jakis tanszych i niema problemu, moze jakies linki bo na allegro to prawie kazdy pisze ze orginal
krzysztof slask, Proszę tylko patrz po nr na twojej pompie żeby były takie same jak na tej co zamówisz http://allegro.pl/pompa-paliwa-audi-a8- ... 27972.html
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
-
- Forum Audi A8
co do tej aukcji to nad zdjeciem pisze ze ta fotka ma charakter podglondowy wiec watpie ze orginal. kolego KK_0421 a ile cie regeneracja kosztowala ?mdamian pisze:krzysztof slask, Proszę tylko patrz po nr na twojej pompie żeby były takie same jak na tej co zamówisz http://allegro.pl/pompa-paliwa-audi-a8- ... 27972.html
ja kupiłem zamiennik właśnie taki za 249 zł i normalnie mi śmiga już jakieś 4 miesiące .
Ps:
Ps:
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
fajnie sie mowi jak bym pracowal to bym tak zrobil ale od 2 miesiecy bezrobotny a ze skarpety szybko ucieka a swieta za pasem a bez auta jak bez reki puki nie znajde roboty za jakies wmiare pieniadze to najlepiej bym recznie pompowal byle by jechalo.a tak przy okazi przeczytalem w jakims tam temacie ze masz dojscie do tanich czesci ?dice111 pisze:krzysztof slask- nie żałuj $ tylko kup VDO (Siemens) lub VEMO (450-550zł)
Ja właśnie zeszłą zimę zakładałem Vemo i śmiga już rok bez zarzutu. Cicha niewiele ją słychać tylko podczas włączania zapłonu. Jest to chyba najlepszy zmiennik który polecają. Wielu mi odradzało tą taniochę, żeby nie mieć problemu i wymiany za jakiś czas. Mimo że roboty przy tym nie jest strasznie dużo ale nie wiadomo kiedy i gdzie padnie. Z chińszczyzną z reguły jest tak, że jak się dobrze trafi to będzie chodzić, a jak kiepsko to można co rusz wymieniać. Ponoć jest z nimi tak, że nawet 40 i więcej procent trafia się felernych.
Dążenie do doskonałości.
-
- Forum Audi A8
Kolego krzysztof slask , jeśli zamontujesz normalnie pompę to może się spalić , ale jeśli zamontujesz ją normalnie na miejsce tak jak powinna być to będzie chodzić normalnie .
Ps:
Ps:
-
- Forum Audi A8
a jak sprawdzic czy dokladnie weszla na mijsce jakies rady(o tym ze wezyk przelewowy ma wejsc dokladnie w otwur w koszu to wiem) ? a gdzies tam jest jakis ring uszczelniajocy na ktory trzeba uwazac jest on do kupienia ?i na co zwrucic uwagemdamian pisze:Kolego krzysztof slask , jeśli zamontujesz normalnie pompę to może się spalić , ale jeśli zamontujesz ją normalnie na miejsce tak jak powinna być to będzie chodzić normalnie .