[D3 preFL ALL ] Single frame by HOFELE czy coś innego
Szkoda, że nie możecie tego dokończyć, bo przypuszczam
że gdyby projekt wypalił i byłby dobrej jakości, to miałbyś
trochę klientów ....A tak to tylko ori albo Hofele pozostaje
jako alternatywa.
Może kup jakieś cienkocienko na tydzień i daj to auto do przymiarki,
odrobiłbyś kasę na gotowym produkcie (zderzku :-)
że gdyby projekt wypalił i byłby dobrej jakości, to miałbyś
trochę klientów ....A tak to tylko ori albo Hofele pozostaje
jako alternatywa.
Może kup jakieś cienkocienko na tydzień i daj to auto do przymiarki,
odrobiłbyś kasę na gotowym produkcie (zderzku :-)
nigdy nie zamierzałem na tym zarobic wiec nie robilem tego dla kasy ,zarobic to moglby mistrz lakiernik ktory ten temat mial opanowac , nie potrzebuje kupic jakies cienkocienko bo mam kilka aut ;-) ,moze jak wiosna przyjdzie to pomysle bardziej nad tematem teraz nic sie nie chce przez te sniegi
Live Fast Die Hard - Bad Boys for LIVE
Posiadam a8 przed liftem i z racji tego że przód oraz wkręty są dziewicze nie chciałbym wymieniac maski i przerabiać wtyczek do lamp.
Chciałbym zakupić zderzak hofele zeby maski i lamp nie ruszac i może ktoś dać namiary przez kogo w polsce kupic taki zderzak?? i jaka jest jego cena?? bo jeżeli mam zapłacic 7tys zł za troche plastiku(bo mam nadzieje że to nie jest żywica) to wole kupic przód polift. prosze o odpowiedz.PZDR
Chciałbym zakupić zderzak hofele zeby maski i lamp nie ruszac i może ktoś dać namiary przez kogo w polsce kupic taki zderzak?? i jaka jest jego cena?? bo jeżeli mam zapłacic 7tys zł za troche plastiku(bo mam nadzieje że to nie jest żywica) to wole kupic przód polift. prosze o odpowiedz.PZDR
Temat, przynajmniej w moim przypadku, nie schodzi ze świecznika. Ponownie zainteresowałem się przeróbką, przejrzałem forum, różne rozważania na temat hofele i trafiłem na słowa FOSS'a napisane (wiele lat temu). Siadłem sobie w photoshopie(dosłownie 10minut), zrobiłem przerókbę pre-lift na duży grill i zadaje sobie pytanie: "Dlaczego oni nie zrobili tego w taki sposób?"
Napisałem również do nich maila (zobaczymy czy coś odpowiedzą). "Przeróbka" ma pewne niedociągnienia ale chciałem tylko sprawdzić jakby mogło to wyglądać. Dodałem również zdjęcie w lusterku...
Żeby życie było takie proste jak modyfikacje w photoshopie...
Napisałem również do nich maila (zobaczymy czy coś odpowiedzą). "Przeróbka" ma pewne niedociągnienia ale chciałem tylko sprawdzić jakby mogło to wyglądać. Dodałem również zdjęcie w lusterku...
Żeby życie było takie proste jak modyfikacje w photoshopie...
Witam nie chciałem zakładać nowego tematu ,kupiłem zderzak Hofele i brak w nim atrap które wchodzą razem z halogenami w związku z tym mam pytanie czy ma ktoś wiedzę od czego pasują te atrapy i halogeny ? Na stronie Hofele jest tylko info że od S6 ale którego modelu albo jaki nr części nic takiego nie znalazłem
-
- Super Klubowicz