SERWIS Szewczyk WARSZAWA
SERWIS Szewczyk WARSZAWA
Witam
W dniu wczorajszym zapalił mi się CAT i auto nie pracuje na wszystkich cylindrach. Z tego co widzę to nikt nie poleca żadnego nieautoryzowanego serwisu w WWA :roll: , więc chyba muszę poddać się podłączeniu komputera w ASO Szewczyk Audi na Radzymińskiej, bo tam mam najbliżej i nie mam alternatywy
Jeżeli ktoś korzystał z ich usług to prosiłbym o opinię i może podanie ceny podłączenia pod komputer. Nie chciałbym za znalezienie błędu zapłacić ogromnych pieniędzy, a potrzebuję pilnie pomocy i nie wiem do kogo się zgłosić.
Dziękuję z góry za pomoc.
W dniu wczorajszym zapalił mi się CAT i auto nie pracuje na wszystkich cylindrach. Z tego co widzę to nikt nie poleca żadnego nieautoryzowanego serwisu w WWA :roll: , więc chyba muszę poddać się podłączeniu komputera w ASO Szewczyk Audi na Radzymińskiej, bo tam mam najbliżej i nie mam alternatywy
Jeżeli ktoś korzystał z ich usług to prosiłbym o opinię i może podanie ceny podłączenia pod komputer. Nie chciałbym za znalezienie błędu zapłacić ogromnych pieniędzy, a potrzebuję pilnie pomocy i nie wiem do kogo się zgłosić.
Dziękuję z góry za pomoc.
serce bije w takt V-Acht :diabel:
Kolego to pytaj Kolegów z twoich rejonów :mrgreen:
Na pewno ktoś ma VAGa
Na pewno ktoś ma VAGa
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Podjedź może tutaj http://www.megacar.pl/kontakt.html
Tani nie są. Robią tylko grupę VW/Audi
Sewisuję u nich swoje A8.
Jak na razie nie trzeba było niczego po nich poprawiać...
Tani nie są. Robią tylko grupę VW/Audi
Sewisuję u nich swoje A8.
Jak na razie nie trzeba było niczego po nich poprawiać...
sytuacja opanowana - diagnoza = padnięty moduł zapłonu.
Serwis w Józefowie (koło WWA) diagnoza i wymiana 120, moduł BOSCHa 280zł.
jeśli jest ktoś z WWA i ma VAGa i oczywiście chęć pomocy w nagłych przypadkach to tak na przyszłość byłbym wdzięczny za kontakt
Dzięki i pozdrawiam
Serwis w Józefowie (koło WWA) diagnoza i wymiana 120, moduł BOSCHa 280zł.
jeśli jest ktoś z WWA i ma VAGa i oczywiście chęć pomocy w nagłych przypadkach to tak na przyszłość byłbym wdzięczny za kontakt
Dzięki i pozdrawiam
Jak by ktoś z wawy i okolic przy okazji się kręcił, to w Radomiu najtaniej diagnostyka na ul. Podchorążych -> http://hesta.com.pl/
Dobry mechanik ul. Ceglana w Radomiu - ale długie terminy i już nie tak tanio.
Dobry mechanik ul. Ceglana w Radomiu - ale długie terminy i już nie tak tanio.
złodzieje......5 min robotyReServeD pisze:diagnoza i wymiana 120, moduł BOSCHa 280zł.
http://allegro.pl/audi-a8-d2-4-2-v8-qua ... 67251.html
wymieniłbyś w 3 min za 100zł...................a diagnoza tego bez VAG-a jest na forum naszym i audi polska ale trzeba używać opcji Szukaj
ps. silniki 4.2 ABZ - moduły to ich częsta usterka
strasznie nie lubie takich komentarzy o opcji SZUKAJ, szczegolnie ze to forum nie jest jedynym i od wielu lat korzystam czy też udzielam się w takich czy innych tematach, ale nie ważne. dziekuję za radę.zanjac pisze:złodzieje......5 min robotyReServeD pisze:diagnoza i wymiana 120, moduł BOSCHa 280zł.
http://allegro.pl/audi-a8-d2-4-2-v8-qua ... 67251.html
wymieniłbyś w 3 min za 100zł...................a diagnoza tego bez VAG-a jest na forum naszym i audi polska ale trzeba używać opcji Szukaj
ps. silniki 4.2 ABZ - moduły to ich częsta usterka
moduł kupiłem w oryginale nowy bosch, wiec wole za 280 nówkę niż uzywany za 100.
co do diagnozy i wymiany, hmmm, moze i duzo, nie wiem, nie powaliła mnie ta cena, bo w ASO za samo podłączenie pewnie zapłaciłbym więcej.
tak czy inaczej szkoda, że wszystkie rady pojawiły sie po tylu tygodniach od zaistnienia problemu, niemniej dziekuje i pozdrawiam
przygotuj już drugie 280zł na drugą stronę gdyż ona też padnie.........tak zwykle bywa po wymianie jednej strony na nową :-/ ...........nie chcę cię martwić lecz przyczyną padania w ABZ-cie są głównie w kiepskim stanie cewki - kup więc też orginalne 8 szt ,wymień świece i wtedy dopiero będzie OK - jak chcesz ori. i nowe 8-) .ReServeD pisze:wiec wole za 280 nówkę niż uzywany za 100.
bo to prawda i ja też ich nie lubię :lol:ReServeD pisze:strasznie nie lubie takich komentarzy o opcji SZUKAJ,
[ Dodano: 2010-12-03, 20:21 ]
nie jedno cię jeszcze nie powali.............guma stabilizatora do D2 kosztuje 11zł :shock: gdzie w D3 jest w komplecie z dążkiem stabilizatora za jedyne 800złReServeD pisze:hmmm, moze i duzo, nie wiem, nie powaliła mnie ta cena