Witam mam problem z przymocowaniem tej kiszeni żeby mi nie odstawała. Próbowałem rzepy, magnesy neodymowe wszystko nie zdaje egzaminu. Rzepy bo jakimś czasie się odklejają, magnesy źle się montuje bo nie ma jakichś prostych nawierzchni. Załączam zdjęcie i licze że ktoś mnie oświeci i zarzuci jakiś pomysł bo szpeci mi to auto .
p.s sory za jakoś zdjęcia
[D2 98 2.8PB ] Odstająca kieszeń na oparciu fotela
[D2 98 2.8PB ] Odstająca kieszeń na oparciu fotela
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2017, 17:32 przez al0ne, łącznie zmieniany 1 raz.
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2017, 17:42 przez pioter, łącznie zmieniany 1 raz.
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
al0ne, Kiedyś na tym forum też poszukiwałem odpowiedzi na ten problem (niestety bez odzewu).
Doraźnie rozwiązałem to przeciągając agrafką szeroki pasek gumy za tą rozciągniętą gumową taśmą. W wakacje miałem zrobić to bardziej "profesjonalnie", ale zabrakło czasu.
Rozwiązanie tego problemu znajdziesz na "twojej rurze".
Jeżeli wcześniej zdążę to zrobić to wrzucę na forum poradnik z fotkami.
Doraźnie rozwiązałem to przeciągając agrafką szeroki pasek gumy za tą rozciągniętą gumową taśmą. W wakacje miałem zrobić to bardziej "profesjonalnie", ale zabrakło czasu.
Rozwiązanie tego problemu znajdziesz na "twojej rurze".
Jeżeli wcześniej zdążę to zrobić to wrzucę na forum poradnik z fotkami.