Witajcie.
Wiem że temat był poruszany ale żaden nie został dokończony więc zadam pytanie ponownie.
Kupiłem już lampy tył 2009r, podłączyłem narazie boczną i nie działają kierunkowskazy. Dokładnie przy włączonym kierunku miga światło stopu.
Co trzeba z tym zrobić?
A może lampy które kupiłem są z USA. Orientujecie się jak wyglądają właśnie lapy z usa kierunkowskaz jest w tym samym miejscu tylko czerwony czy są jeszcze jakieś inne różnice? Sprzedawca zapewniał że pochodzą z Europy.
[D3 ALL] tylne ledy po liftingu problem
[D3 ALL] tylne ledy po liftingu problem
Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 10:28 przez ravrav, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jutro sprawdzę:)
Szukałem oznaczeń US i nie było.
[ Dodano: 2010-12-07, 13:45 ]
Sprawdziłem i nie ma żadnych oznaczeń E czy USA.
Może ktoś na dolnym śląsku jest w stanie dopisać te lampy?
[ Dodano: 2011-03-12, 12:13 ]
Powtarzam temat.
Okazało się że tylko jedna lampa z zestawyu jest z USA. Ta w klapie.
Nie ma różnicy w oświetleniu tej lampy z USA czy Europy.
Sytuacja wygląda następująco. Wszystkie lampy świecą prawidłowo. Jedynie pokazuje błąd na desce po wrzuceniu lewego kierunkowskazu ( lewa jest lampa w klapie USA ) kierunek miga normalnie. Próbowałem odłączyć lampę w klapie i wtedy na desce nie pokazuje błędu, zatem ta lampa stanowi problem.
Jest to dla mnie tym bardziej nie zrozumiałe gdyż lampa w klapie nie posiada kierunkowskazu!?
Jest możliwość przeprogramowania tej lampy?
Szukałem oznaczeń US i nie było.
[ Dodano: 2010-12-07, 13:45 ]
Sprawdziłem i nie ma żadnych oznaczeń E czy USA.
Może ktoś na dolnym śląsku jest w stanie dopisać te lampy?
[ Dodano: 2011-03-12, 12:13 ]
Powtarzam temat.
Okazało się że tylko jedna lampa z zestawyu jest z USA. Ta w klapie.
Nie ma różnicy w oświetleniu tej lampy z USA czy Europy.
Sytuacja wygląda następująco. Wszystkie lampy świecą prawidłowo. Jedynie pokazuje błąd na desce po wrzuceniu lewego kierunkowskazu ( lewa jest lampa w klapie USA ) kierunek miga normalnie. Próbowałem odłączyć lampę w klapie i wtedy na desce nie pokazuje błędu, zatem ta lampa stanowi problem.
Jest to dla mnie tym bardziej nie zrozumiałe gdyż lampa w klapie nie posiada kierunkowskazu!?
Jest możliwość przeprogramowania tej lampy?