konkretny serwis wroclaw/dolnoslaskie
konkretny serwis wroclaw/dolnoslaskie
Mam problem ze smoczycą moją, prawdopodobnie wyciek oleju z okolic fazatorów rozrządu, ale trzeba by to sprawdzić jeszcze. Jeśli to to, trzeba wyciągać silnik i ściągać rozrząd (chyba), a nie dam tego byle komu do zrobienia. Macie jakieś propozycje, kto to ogarnie..
Tylko żadne aso.. ci skasują jak za zboże, a wcale fachowcami nie są (w większości przypadków).
Tylko żadne aso.. ci skasują jak za zboże, a wcale fachowcami nie są (w większości przypadków).
zapytam, ale wiecie, to jest trochę ciężki przypadek. Mam dobrego mechanika w Wałbrzychu (wsadził silnik 4.2 do budy b3 90 lol i to lata), 4.2 ogarnia bez problemu, ale tu od razu podziękował. Ponoć rozrząd mocno 'zakręcony' Ale w sumie wolałbym oddać komuś na drugą diagnozę..
A znacie może serwis SOKOLA, tam niedaleko salonu fiata i chyba peugoeta przy wylocie na A4..? Serwisowałem tam wcześniejsze A6C5 4.2, ale też chyba wychwyciłem u nich gafę..
A znacie może serwis SOKOLA, tam niedaleko salonu fiata i chyba peugoeta przy wylocie na A4..? Serwisowałem tam wcześniejsze A6C5 4.2, ale też chyba wychwyciłem u nich gafę..
-
- Super Klubowicz
Przepraszam z gory ze odgrzewam stary temat, ale nie moge chyba jeszcze pisac wiadomosci prywatnych a zastanawialem czy szeryfisch Pan Pawel jest jeszcze na forum bo wlasnie przeprowadzam sie w okolice Wroclawia i znalezienie kogos kto ogarnia a8 to cud
Ostatnio zmieniony 04 gru 2017, 21:22 przez AmiGarver, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
odwiedza odwiedza forum w profilu mozna sprawdzic kiedy ostatnio byl na forum byl napewno wczoraj https://www.a8team.pl/polecam-szeryfischa-vt18837.htm tu masz do kolegi Pawla numer telAmiGarver pisze:Przepraszam z gory ze odgrzewam stary temat, ale nie moge chyba jeszcze pisac wiadomosci prywatnych a zastanawialem czy szeryfisch Pan Pawel jest jeszcze na forum bo wlasnie przeprowadzam sie w okolice Wroclawia i znalezienie kogos kto ogarnia a8 to cud
Ostatnio zmieniony 04 gru 2017, 21:22 przez gregor1982, łącznie zmieniany 1 raz.
Mega! Dzieki wielkiegregor1982 pisze:odwiedza odwiedza forum w profilu mozna sprawdzic kiedy ostatnio byl na forum byl napewno wczoraj https://www.a8team.pl/polecam-szeryfischa-vt18837.htm tu masz do kolegi Pawla numer tel
Ostatnio zmieniony 04 gru 2017, 21:23 przez AmiGarver, łącznie zmieniany 1 raz.
Konkretny mechanik jest w Kaliszu ul. Wierzbowa, Mazurkiewicz, który przede wszystkim NIE ZDZIERA!
Chwalony tu mechanik nie rozwiązał mojego problemu, do tego ZDZIERAŁ ile się da.
Wiem wiem, to nie dolnośląskie, ale czasem warto się wynurzyć dalej, zwłaszcza jak się ma wredne auto Np. rwanie silnika tu: 2000, tam 1000, więc warto dla grubszych spraw.
Dobry mechanik jest też przy ul. Hubskiej we Wro. Tylko u niego robię Mercedesa. Dobry, bo ogarnia i NIE ZDZIERA. Ale on raczej od Mercedesów..
Chwalony tu mechanik nie rozwiązał mojego problemu, do tego ZDZIERAŁ ile się da.
Wiem wiem, to nie dolnośląskie, ale czasem warto się wynurzyć dalej, zwłaszcza jak się ma wredne auto Np. rwanie silnika tu: 2000, tam 1000, więc warto dla grubszych spraw.
Dobry mechanik jest też przy ul. Hubskiej we Wro. Tylko u niego robię Mercedesa. Dobry, bo ogarnia i NIE ZDZIERA. Ale on raczej od Mercedesów..