Witam wszystkich mam pewien problem z moją a8, mianowicie przy uruchomieniu oświetlenie ambient, listwy w drzwiach podświetlają się poza tą od strony pasażera. Komputer nie pokazuje żadnego błędu czy ktoś podpowie od czego zacząć ( chciałbym uniknąć rozbierania drzwi nie potrzebnie. Drugi problem to nie działające światełko w schowku głównym ( żarówka sprawna) i tutaj również nie ma żadnych błędów.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
[D3 04 3.0MPI ] Problem z Oświetleniem
-
- Forum Audi A8
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Rozebrac tapicerke i tak musisz. Podmien konwerter, listwe z inna - to dojdziesz w czym problem - z jednym drugim, lub samej wiazce. Czasem sam kontakt we wtyczce do modulu drzwi sie traci. Inna opcja glupienie oswietlenia jesli masz wsadzone w drzwi LEDy. takze tak czy tak rozbiorka boczku Cie czeka. listwy i konwertery zadnych bledow nie zglaszaja.
PS - dwie nowe listwy mam do sprzedania + jedna uzywana, jak co - PW.
Black Cars Matters
-
- Forum Audi A8
Na pewno jest to seria ( w sensie że nikt nie zmieniał żarówek). Wszystkie światła wewnątrz samochodu świecą się na ciepło żółto tak na oko 5500K a te listwy w drzwiach mają takie zimne światło tak między 3200 a 4200 Kdice111 pisze:Rozebrac tapicerke i tak musisz. Podmien konwerter, listwe z inna - to dojdziesz w czym problem - z jednym drugim, lub samej wiazce. Czasem sam kontakt we wtyczce do modulu drzwi sie traci. Inna opcja glupienie oswietlenia jesli masz wsadzone w drzwi LEDy. takze tak czy tak rozbiorka boczku Cie czeka. listwy i konwertery zadnych bledow nie zglaszaja.
tak cirka about
http://http://www.a5oc.com/forums/attac ... 1422291382
Nie chce mi się teraz wychodzić z domu żeby zrobić zdjęcie.