![]() |
![]() |
[D2 ALL] Ścieralność kierownicy
[D2 ALL] Ścieralność kierownicy
Klubowicze w jakim stanie macie skóre na kierownicy?
Wydaje sie mi że dość szybko poddaje sie ścieralnosci i widać na niej wytarte ślady(kierownica trójramienna) Jakie jest Wasze zdanie na ten temat :?:
Wydaje sie mi że dość szybko poddaje sie ścieralnosci i widać na niej wytarte ślady(kierownica trójramienna) Jakie jest Wasze zdanie na ten temat :?:
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 20:33 przez PEPOL D2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
na pewno lat świetlnych bo czego? po co takie debilne pytania???? :evil:PEPOL D2 pisze:wojtf23 napisał/a:
ja mam prawie 200 napykane i źle nie ma jak widzęmożna dać najwyżej do farbowania
czego masz 200 napykane klubowiczu? Szczera odpowiedz prosze :oops:
Ja mam 4-ramienną przebieg 280 000 km i jest do wymiany starta lewa strona, taka szorstka się zrobiła. Wymiana obszycia za 130zł i po kłopocie
debilne chlopie? normalne pytanie.nie pisz takich wyrazów na forum jak nie rozumiesz po co fora powstaja :diabel: do traktora wsiadaj jak nie rozumiesz o co tu chodzi i oraj pole :wpale: :diabel:przemoR888 pisze:na pewno lat świetlnych bo czego? po co takie debilne pytania???? :evil:PEPOL D2 pisze:wojtf23 napisał/a:
ja mam prawie 200 napykane i źle nie ma jak widzęmożna dać najwyżej do farbowania
czego masz 200 napykane klubowiczu? Szczera odpowiedz prosze :oops:
Ja mam 4-ramienną przebieg 280 000 km i jest do wymiany starta lewa strona, taka szorstka się zrobiła. Wymiana obszycia za 130zł i po kłopocie
-
- Super Klubowicz
Mój obecny pojazd ma przebieg 238tys i nie ma jeszcze żadnych przetarć....trzeba pamiętać o czystych łapkach,uważać na kremy , bo to one najczęściej rozpuszczają farby naszych kierownic............no i oczywiście nie kierować jak ursusem który szarpie we wszystkie strony , gdyż audiczka się sama leciutko prowadzi.............................generalnie wszystko zależy od Właściciela i przebiegu............................wniosek 200tys przebiegu- zniszczeń ,przetarć nie ma prawa być. :-P
/sprawdzone na trzech poprzedniczkach A8/S8 trójramienna S8 polift , stara i poliftowa czteroramienna 8-) /
/sprawdzone na trzech poprzedniczkach A8/S8 trójramienna S8 polift , stara i poliftowa czteroramienna 8-) /
Panowie to wszystko zależy od stylu jazdy kierującego. Jak będzie się z zakrętu wypuszczać aby sama odbiła to każda się wytrze nie ma bata. Ja swoją jak kupowałem to kiera nie była wytarta czy sciuchana. Po trzech latach użytkowania zaczyna się delikatnie wycierać i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Po prostu po tylu latach ma prawo się zużywać.
Dążenie do doskonałości.
-
- Super Klubowicz
zapewne tak powiedzą :mrgreen: ........ile kierownic tylu właścicieli o różnych stylach prowadzenia i ściskania kiery :-Pwojtf23 pisze:bo zaraz będę musiał zamieścić fotki mojej kierownicy i powiedzą że mam kręcony licznik
[ Dodano: 2010-12-12, 13:48 ]
taki styl , takie kosmetyki do rąk........ot taka fanaberia 8-)daro72 pisze:Po trzech latach użytkowania zaczyna się delikatnie wycierać