[D2 96 2.8PB/LPG ] Nie odpala na żadnym paliwie
Panowie , sprawdziłem i widzi a nadal nie odpala. Na wszelki jeszcze podmienilem czujnik połozenia walka na nowy i nadal nic...
Jak ktoś coś wymyśli dzięki czemu rozwiąże się mój problem to wysyłam flaszkę poczta :p
Jak ktoś coś wymyśli dzięki czemu rozwiąże się mój problem to wysyłam flaszkę poczta :p
Po co są świece w silniku o zapłonie samoczynnym?
.
.
.
żeby tłok po ciemku w zawory nie przyp.......
.
.
.
Powinna pracować , Ale mam to przez gazownika zrobione tak że pompa chodzi cały czas ponieważ ma chłodzić w ten sposób wtryskiwacze. Nie mam pojęcia jak to zrobił ten gazownik ponieważ gaz był zakładany w Suwałkach kupę lat temu przez 1 właściciela w pl a ja jestem 3cim, a mieszkam pod
prawie granicą niemiecką . Więc nie mam jak się zapytać. A chciałbym to ogarnąć bo to bez sensu że pompa chodzi na nieodpalonym silniku (wystarczy da c na zapłon i bez przerwy wyje)
prawie granicą niemiecką . Więc nie mam jak się zapytać. A chciałbym to ogarnąć bo to bez sensu że pompa chodzi na nieodpalonym silniku (wystarczy da c na zapłon i bez przerwy wyje)
.
.
.
.
.
.
Pompa pracuje panowie. Zrobię dzisiaj zdj albo nagram filmik i wam wrzucę to wtedy zobaczycie o co mi chodzi
[ Dodano: 2017-12-28, 11:25 ]
[ Dodano: 2017-12-28, 11:25 ]
Problem w tym że przelacznik od gazu zamiast na pomarańczowo (gaz) i na zielono (pb) świeci się na czerwono na pozycjach i nie mogę przełączyć w ten sposób na benzynę . Pompa chodzi ale coś mi blokuje iskręno to może zdechło ci to obejście i pompa nie startuje... daj jej prad na krotko
zobaczysz czy działa w ogóle i wtedy sprobuj odpalic na Pb
.
.
.
.
.
.