[S8 D2 98 LPG ] lampa przednia.
[S8 D2 98 LPG ] lampa przednia.
witam.posiadam w swoim autku oryginalne lampy xenon,niestety miałem delikatną kolizję i uszkodzeniu uległa prawa lampa(klosz i zaczepy).czy mogę kupić zwykłą lampę i ew.przełożyć przetwornicę?czy podejdzie?czy trzeba jeszcze coś przełożyć czy nie?z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Dupa inna. Szkła wycofano z produkcji, także radzę się spieszyć. Kupisz używki wypiaskowane, poza tym przy xenonie masz miec oznaczenie 00DC, którego nie będzie na zwykłej.
Z dwóch reflektorów złożysz jeden, także zwykły kompletny możesz kupić i przełożyć co potrzebujesz.
Tak przy okazji, jak byś jednak xenon trafił - zmienione były również wtyczki dla wersji z samopoziomowaniem (do 97r tego nie było), które patrzac po profilu, roczniku pewnie masz.
Z dwóch reflektorów złożysz jeden, także zwykły kompletny możesz kupić i przełożyć co potrzebujesz.
Tak przy okazji, jak byś jednak xenon trafił - zmienione były również wtyczki dla wersji z samopoziomowaniem (do 97r tego nie było), które patrzac po profilu, roczniku pewnie masz.
Black Cars Matters