1)
Mam pytanie odnośnie Webasto. Wcześniej przed naprawami auta itp, po wciśnięciu przycisku menu miałem na mniejszym wyświetlaczu pomiędzy zegarami wszystko po niemiecku i możliwości ustawienia webasto o której ma się włączyć , wyłączyć itp. Jednak nigdy tego nie używałem. I po którymś serwisie po włączeniu przycisku menu, wyświetla mi się teraz wszystko po angielsku i jestem ograniczony do ustawienia godziny, sprawdzenia za ile serwis, ustawienia prędkości daty i jeszcze jednej rzeczy i tyle.
Co to za cyrk? Ktoś mi wgrał złe oprogramowanie czy było coś szemrane i po np odłaczeniu akumulatora wróciło wszystko do stanu pierwotnego. Wydaje mi się ze sprawdzałem pod maskę i webasto jest, ale 100 % nie dam. Fakt taktem ze była wcześniej możliwość ustawieni i w menu niemieckim a teraz jakieś menu angielskie i lipa
Ktoś wie o co może ty chodzić?
2)
I jeszcze jedno pytanie. Mam model D2 99 po lifcie i chciałem zmienić mapy itp wszytko na PL, jednak jak gdzieś pytałem, to mówili że jest to możliwe dopiero od 2000r po lifcie.
Czy mimo że mam po lifcie ale pierwszy model 99 ,to dyskwalifikuje mnie z możliwość wgrania PL?
Pozdrawiam