No to teraz czekam jak mnie zastrzelą cena szyby do 15 letniego auta w ASO...
W ogłoszeniach znalazłem jedną taką szybę która ma czujnik w kształcie łezki i zapewne nie będzie do mojego pasować ale gość wycenił ja na 600 zł i zastanawiam się czy jej nie łyknąć i najwyżej dokupić inny czujnik. Nie mam tylko pewności co dokładnie musiałbym dokupić...Obecnie mam lusterko wewn. ściemniające się, światła automatyczne i nie mam pewności co do wycieraczek automatycznych (bo działały różnie ale na 90 % są
https://www.fotosik.pl/u/polowiak/album/2496622
[D3 ALL ] Wszystkie rodzaje szyb i ich oznaczenia
A czemu za free?danishow pisze:miniekzgr, szczerze w to wątpię, nie spotkałem się z czymś takim ...najprawdopodobniej były wymieniane. Np. w DE szybę wymieniasz za free i wiele osób to robi, ja już 2 razy wymieniałem w ciągu 4 latminiekzgr pisze:możliwe,ze brali je na pierwszy montaż z jakiś zapasów magazynowych
chciałbym tylko dorzucić 3 grosze do pierwszego posta w temacie i może ktoś z was też
sprawdzi jak to na szybach u niego wygląda
VSG - szkło laminowane (co w przypadku przedniej jakiejkkolwiek lub tylnej z opcją ir/acoustic
nie ma sensu pisac jak uważam i u siebie na obydwu szybach IR-H acoustic i dodatkowego oznaczenia VSG nie mam)
ESG to nie koniecznie szyba pojedyńcza a szkło hartowane (co pewnie w zdecydowanej większości
przypadków przekłada sie na pojedyńczą ale jednak róznica jest)
sprawdzi jak to na szybach u niego wygląda
VSG - szkło laminowane (co w przypadku przedniej jakiejkkolwiek lub tylnej z opcją ir/acoustic
nie ma sensu pisac jak uważam i u siebie na obydwu szybach IR-H acoustic i dodatkowego oznaczenia VSG nie mam)
ESG to nie koniecznie szyba pojedyńcza a szkło hartowane (co pewnie w zdecydowanej większości
przypadków przekłada sie na pojedyńczą ale jednak róznica jest)
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
-
- Forum Audi A8