akurat KW DLC u mnie zagościł....danishow pisze:...lub skorzystanie z oferty H&R lub KW i zakup za grube pieniążki dedykowanego sterownika z możliwością zmiany parametrów
Jak dla mnie najlepsza opcja z możliwych.
Ale kto co lubi:)
danishow pisze:Ciebie to już trzeba pytać czego ty tam nie masz w swojej ósemce ...będzie prościej
jak już powiedziałem A to muszę powiedzieć Z :DDdrago_o pisze:Robisz z samochodem praktycznie wszystko to co ja bym chciał zrobić ale nie mam tyle kasy na zabawki Oświadczam Ci, że jestem zazdrosny
Bardzo mnie się to podoba
wentylacji z tyłu znalazłem kilka wraz z masażem w wersji 4 osobowej ,ale po przemyśleniach 4 osobowa nie jest dla mnie praktyczna dlatego uparłem się na 5 osobową,najważniejsze aby była perferowana skóra - reszta jest do zrobieniamaciu pisze:znalazłeś tylną już wentylowaną?
bo jak patrzę to nawet grubo wypasione z tyłu wentylacji nie mają...
skóra na szczęście jest już podziurawiona żeby wyglądało jak z przodu ale
guzików na tylnej konsoli to jeszcze nie widziałem...
zastanawiam się ile to roboty... panel, kodowanie, parę wentylatorków i wiązka obstawiam
ale może jest jakiś haczyk
hehe to prawda - trochę się waga zmieniła :DDDDdrago_o pisze:Na koniec wjedź nim na wagę
Polecam wymienic na taka od 4 stref, mozna swoja 2 strefowa przerobic, ale..zycze powodzenia w wierceniu otworow na klapki silniczkow.jordan233 pisze:U mnie sprawa jest bardziej skomplikowana,gdyż z tyłu nie miałem kilmatronika, zamówiłem taki pod wentylację,trzeba jeszcze przerobić nagrzewnice aby dmuchało do tyłu (sterowanie z klimatronika)
tak wiem ,coś mi kiedyś podsyłałeś info na ten temat,mam 4 strefową już na półce tylko się do tego zabrać......dice111 pisze:Polecam wymienic na taka od 4 stref, mozna swoja 2 strefowa przerobic, ale..zycze powodzenia w wierceniu otworow na klapki silniczkow.jordan233 pisze:U mnie sprawa jest bardziej skomplikowana,gdyż z tyłu nie miałem kilmatronika, zamówiłem taki pod wentylację,trzeba jeszcze przerobić nagrzewnice aby dmuchało do tyłu (sterowanie z klimatronika)
Można kupić cały zestaw od 4 stref, ponad rok temu jak siadł mi wentylator to kupiłem cały zestaw nagrzewnic (cały kombajn dmuchawa,rezystor !!, dwie nagrzewnice silniczki) i właśnie od 4 stref różnica jest na dole przy wyjściu na tylny tunel posiada dodatkowe silniczki, wyrwałem za 200,- wykorzystałem dmuchawę zostawiłem silniczki i rezystor ,a reszta plastiku poszła do kosza.dice111 pisze:ale..zycze powodzenia w wierceniu otworow na klapki silniczkow.
no to to co kupiłeś miało wentylatory z tyłu czy nie?jordan233 pisze:wentylacji z tyłu znalazłem kilka wraz z masażem w wersji 4 osobowej ,ale po przemyśleniach 4 osobowa nie jest dla mnie praktyczna dlatego uparłem się na 5 osobową,najważniejsze aby była perferowana skóra - reszta jest do zrobieniamaciu pisze:znalazłeś tylną już wentylowaną?
bo jak patrzę to nawet grubo wypasione z tyłu wentylacji nie mają...
skóra na szczęście jest już podziurawiona żeby wyglądało jak z przodu ale
guzików na tylnej konsoli to jeszcze nie widziałem...
zastanawiam się ile to roboty... panel, kodowanie, parę wentylatorków i wiązka obstawiam
ale może jest jakiś haczyk