[Wrocław] Warsztaty Audi
A kogo moglibyscie polecic we wroclawiu z elektrykow kto potrafilby sie dostac/wymienic naprawic usterke najprawdopodobniej zwiazana z przekaznikiem selektywnym (chyba tak to sie zwalo) ktory odpowiada za mozliwosc odpalania tylko na biegach P i N. Bo mam taki feler ze z przekaznika wychodzi prad na kabel a do rozrusznika juz nie dochodzi gdzie stam po drodze go gubi prawdopodobnie jest to tez przekaznik selektywny ktory jest tam gdzies w srodku do ktorego chyba nie ma specjalnie dostepu..
witam
moja ósemka już oddycha , czujnik wału wymieniony i odpala bez zająknięcia
dzięki za zainteresowanie
[ Dodano: 2010-11-28, 21:22 ]
szeryfisch , witaj - podaj do siebie namiary , mówiłeś że masz maszynkę do odpowietrzania układu hamulcowego , no ale nie w tym rzecz - potrzebuję kogoś kto sprawdzi mi od A do Z hamulce - trzęsie mi kierowica przy hamowaniu - tarcze i klocki przód tył nowe , więc raczej proste - zauważyłem że jak zimne to prawie nie bije - może trzień zacisku - no właśnie za dużo tych może więc potrzebuję fachowego podejścia ,
pozdrwaiam
moja ósemka już oddycha , czujnik wału wymieniony i odpala bez zająknięcia
dzięki za zainteresowanie
[ Dodano: 2010-11-28, 21:22 ]
szeryfisch , witaj - podaj do siebie namiary , mówiłeś że masz maszynkę do odpowietrzania układu hamulcowego , no ale nie w tym rzecz - potrzebuję kogoś kto sprawdzi mi od A do Z hamulce - trzęsie mi kierowica przy hamowaniu - tarcze i klocki przód tył nowe , więc raczej proste - zauważyłem że jak zimne to prawie nie bije - może trzień zacisku - no właśnie za dużo tych może więc potrzebuję fachowego podejścia ,
pozdrwaiam
-
- Super Klubowicz
OK, podaje wiec namiary na siebie, zostalem wezwany publicznie wiec prosze:
ul.Kwiatowa 1
Magnice
tj 4 km od Bielan wrocławskich droga nr 8 kierunek Kłodzko. Dokładnie naprzeciw mojego warsztatu zaczyna sie autostradowa obwodnica wrocławia.
tel jakby ktos chcial 783773788
ul.Kwiatowa 1
Magnice
tj 4 km od Bielan wrocławskich droga nr 8 kierunek Kłodzko. Dokładnie naprzeciw mojego warsztatu zaczyna sie autostradowa obwodnica wrocławia.
tel jakby ktos chcial 783773788
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Odgrzeję kotleta ! Ale nigdy ale to nigdy nie dawajcie tam jakiej kolwiek skrzyni do naprawy !! Nie ma gorszych paparuchów od skrzyń !!!!Blokersik pisze:Witam !!
Poszukuje warsztatu gdzie wymieniają olej w skrzyni w D3. Na necie znalazłem firmę SYLTOM we Wroclawiu na ul. Grobla Kozanowska 1A. Czy ktoś tam był i możne polecić, czy może znacie jakas inna konkretna firmę ??
[ Dodano: 2012-03-28, 20:40 ]
POLECAM ! Kolegę z forum szeryfisch
Namiar :
Magnice
ul.Kwiatowa 1
4 km od Bielan wrocławskich droga nr 8 kierunek Kłodzko. Dokładnie naprzeciw mojego warsztatu zaczyna sie autostradowa obwodnica wrocławia.
tel 783773788
Szybko i konkretnie uleczył kilka/naście usterek w mojej A8meczce