Ograniczenie dostępności działu "Nasze Auta" ?!
PEPOL D2, Kolego to tylko przyklad i pokazanie ze dla swiezego uzytkownika dostanie sie do naszych aut bedzie wymagalo pewnego zaangazowania.W tej chwili nawet zarejestrowanie sie na forum nie gwarantuje dostepu do tego dzialu.Uwazam ze kazde ograniczenie i zabezpieczenie jest lepsze niz otwarte drzwi.W tej chwili dla niezalogowanego goscia ten dzial jest wogole nie widoczny.Lepiej nie kusic licha.
serio Tobie powiem kolego ze nasza spolecznosc na tyle kocha swoje auta że na dziwne podchody i lewe logowania szybko reaguje wirtualnie juz nie wspomnie o rzecziwistosci 8-)tomkom1 pisze:PEPOL D2, kolego to tylko przyklad i pokazanie ze dla swiezego uzytkownika dostanie sie do naszych aut bedzie wymagalo pewnego zaangazowania.uwazam ze kazde ograniczenie i zabezpieczenie jest lepsze niz otwarte drzwi.w tej chwili dla niezalogowanego goscia ten dzial jest wogole nei widoczny.lepiej nie kusic licha.
Mam zaufanie do administratorów i adminow ktorzy jak widac na forum szybko reaguja na podejrzane posty itp... :wpale: :lol:
Jeżeli komuś zniknęły posty i jest tym zaniepokojony to kilka słów na ten temat znajdzie tutaj:
http://www.a8team.pl/topics10/2931.htm
http://www.a8team.pl/topics10/2931.htm
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Jestem świeżym użytkownikiem zafascynowanym Audi A8 bez własnej A ósemy Troszeczkę się zdziwiłem, że nie mogę oglądać klubowych bryczek ale to żaden ból bo jak ktoś wcześniej napisał "D2 i D3 to to samo, mogą różnić się jedynie kolorem, felgami albo zostać po wiejsku tuningowane ". A co do obaw o Wasze skarby, to chyba częściej kradną A6 a nie A8
Pozdrawiam Fanów A8!
Pozdrawiam Fanów A8!
powaznie, nie mam mozliwosci od około miesiąca moze i wiecej teraz nie powiem, a zeby wejśc do tego działu z naszymi autami musze przez wchodzic na moje posty - i na swoj temat potem cofam i jestem w dziale Audi A8 D2 - a na D3 juz ni h... heh
[ Dodano: 2010-12-20, 16:09 ]
o Panowie - teraz pojawił mi się dział NASZE AUTA - dziekuje za załatwienie mojego problemu - pozdrawiam
[ Dodano: 2010-12-20, 16:09 ]
o Panowie - teraz pojawił mi się dział NASZE AUTA - dziekuje za załatwienie mojego problemu - pozdrawiam