[D4 12 4.2TDI ] Wersje MMI w D4
[D4 12 4.2TDI ] Wersje MMI w D4
Witam,
Może ktoś zna odpowiedzi na kilka pytań odnośnie MMI.
1. Czy były różne wersje MMI w D4? Czy prefl różnią się od fl? Jak tak to czym?
2. Czy nawigacja ciągnie informacje o korkach z google maps oraz widok satelitarny? Jeśli to opcja to jak poznać czy jest?
3. Czy były hdd do przechowywania mediów? Jeśli tak to standard/opcja? Jak poznać czy jest?
4. W schowku egzemplarza, który oglądałem, była zmieniarka na CD/DVD a na prawo od niej jakaś taka kieszeń. Co to jest?
Dzięki i pozdrawiam,
Może ktoś zna odpowiedzi na kilka pytań odnośnie MMI.
1. Czy były różne wersje MMI w D4? Czy prefl różnią się od fl? Jak tak to czym?
2. Czy nawigacja ciągnie informacje o korkach z google maps oraz widok satelitarny? Jeśli to opcja to jak poznać czy jest?
3. Czy były hdd do przechowywania mediów? Jeśli tak to standard/opcja? Jak poznać czy jest?
4. W schowku egzemplarza, który oglądałem, była zmieniarka na CD/DVD a na prawo od niej jakaś taka kieszeń. Co to jest?
Dzięki i pozdrawiam,
Polecam strone z instrukcja obslugi MMI, dowiesz sie wszystkiego: http://www.manualesaudi.com/AudiA8/pl_PL/inhalt.htm
Jukebox ma 30GB HDD z tego co pamietam. Poza tym masz dwa sloty na karty SD, jak widac na obrazku wklejonym wyzej. Nie udalo mi sie uzyc kart wiekszych niz 32GB, niezaleznie od sposobu formatowania.
Do tego mozesz jeszcze sluchac muzyki z telefonu, wiec opcji jest sporo, bez zonglowania plytami.
Jukebox ma 30GB HDD z tego co pamietam. Poza tym masz dwa sloty na karty SD, jak widac na obrazku wklejonym wyzej. Nie udalo mi sie uzyc kart wiekszych niz 32GB, niezaleznie od sposobu formatowania.
Do tego mozesz jeszcze sluchac muzyki z telefonu, wiec opcji jest sporo, bez zonglowania plytami.
Mam u siebie 3GP z softem 942 i działają karty 64GB.Unseen pisze:Polecam strone z instrukcja obslugi MMI, dowiesz sie wszystkiego: http://www.manualesaudi.com/AudiA8/pl_PL/inhalt.htm