[D4 ALL ] Bagażnik dachowy - belki
[D4 ALL ] Bagażnik dachowy - belki
Ma ktoś dostęp do numeru części oryginalnych belek do LWB?
Do SWB aby kupić nie ma problemu ale do LWB już nie jest tak łatwo.
Czy audi produkowało bagażnik dachowe do LWB?
Do SWB aby kupić nie ma problemu ale do LWB już nie jest tak łatwo.
Czy audi produkowało bagażnik dachowe do LWB?
Umowilismy sie niezobowiazujaco z autorem watku, ze przyjedzie przetestowac moj bagaznik, jak bedzie w okolicy.
[ Dodano: 2018-07-04, 11:51 ]
Zalozylam dzisiaj ten oryginalny bagaznik do D4, w instrukcji nie ma mowy o tym czy jest dla krotkiej czy dlugiej wersji, jest tylko napisane dla H4. Sadzac po tym jak odstaja uszczelki w drzwiach, bedzie spory halas przy wiekszych predkosciach, bede testowac dzisiaj wieczorem.
Wiem, ze to swietokradztwo, ale skoro mam ten bagaznik, to czemu go nie uzywac. Tak to mniej wiecej wyglada:
[ Dodano: 2018-07-04, 11:51 ]
Zalozylam dzisiaj ten oryginalny bagaznik do D4, w instrukcji nie ma mowy o tym czy jest dla krotkiej czy dlugiej wersji, jest tylko napisane dla H4. Sadzac po tym jak odstaja uszczelki w drzwiach, bedzie spory halas przy wiekszych predkosciach, bede testowac dzisiaj wieczorem.
Wiem, ze to swietokradztwo, ale skoro mam ten bagaznik, to czemu go nie uzywac. Tak to mniej wiecej wyglada:
To chyba tosamo.
https://allegro.pl/bagaznik-bazowy-belk ... ml#thumb/2
Na to kupuje sie jakas standardowa trumne?
D4 ma duzy bagaznik bezproblemowo miesci mi sie podwojny wozek i torby na wakacje wiec szacun dla tych co jeszcze bagazniki dachowe woza.
https://allegro.pl/bagaznik-bazowy-belk ... ml#thumb/2
Na to kupuje sie jakas standardowa trumne?
D4 ma duzy bagaznik bezproblemowo miesci mi sie podwojny wozek i torby na wakacje wiec szacun dla tych co jeszcze bagazniki dachowe woza.
Porownaj kiedys dlugosc bagaznika D4 z D3, ja sie zdziwilam jak zobaczylam o ile jest dluzszy w D3. Dachowy kupilam z mysla o rowerze i kajaku, ktos tanio sprzedawal, to wzielam. Teraz go zalozylam, bo musze cos przewiezc, moze wejdzie do srodka, moze nie, dowiem sie dzisiaj. Niestety czasami jest krucho bez skladanych siedzen. Ja A8 traktuje jako dupowoz od wszystkiego i staram sie wycisnac maks. praktycznosci.
Co do halasu, to chyba z lewej z tylu tworzy sie jakis wir powietrzny i juz od 60km/h go slychac. Poza tym nie ma szumu z uszczelek.
Co do halasu, to chyba z lewej z tylu tworzy sie jakis wir powietrzny i juz od 60km/h go slychac. Poza tym nie ma szumu z uszczelek.