A8 D4 4.2 TDI pakiet W12
A8 D4 4.2 TDI pakiet W12
Ostatnio zmieniony 04 paź 2018, 22:31 przez zanjac, łącznie zmieniany 2 razy.
życie jest za kruche i za krótkie aby na wszystkim oszczędzać.
Oczywiście kolego, że wykorzystuję zawsze i wszędzie, lubię podobnie jak kolega Hgo te przeciążenia, i jak nie ma warunków do jazdy to latam zgodnie z przepisami ale autostrady i eski wykorzystuję jak tylko mogę i z 8l ON na 100km robi mi się 12-14L ale to i tak mniej i taniej jak moim stanowiącym obecnie przedmiot ogłoszeń do sprzedaży S8 D4 2014 r (notabene po programie lepsze od 4.2 TDi)PABLO200 pisze:ale po co ?
wykorzystujesz to ?
Ostatnio zawiozłem kolegę forumowego A8 do ślubu i już na felach jakich wychodziło W12, Para Młoda była pod wrażeniem kiedy chciała zrzucić całe przybranie samochodu na obwodnicy Lublina pozdrawiam kolegę z Lublina
pozdrawiam kolegę z Lublina
[quote="zanjac"]Oczywiście kolego, że wykorzystuję zawsze i wszędzie, lubię podobnie jak kolega Hgo te przeciążenia, i jak nie ma warunków do jazdy to latam zgodnie z przepisami ale autostrady i eski wykorzystuję jak tylko mogę i z 8l ON na 100km robi mi się 12-14L ale to i tak mniej i taniej jak moim stanowiącym obecnie przedmiot ogłoszeń do sprzedaży S8 D4 2014 r (notabene po programie lepsze od 4.2 TDi) [/quote
]
kolego dobrze,że masz świadomość,że po konkretnym modzie S8 D4 robi miazgę z 4.2tdi.Nie każdy szuka taniości i klekota (jak nie używa auto do dużych przebiegów). Jak chcesz to mogę sprawdzić moje S8 na serii z Twoim modzonym od 0 do 268 (obecnie mój więcej nie pojedzie). Spuchlizna diesla zacznie się od 150... takie fakty niestety.
]
kolego dobrze,że masz świadomość,że po konkretnym modzie S8 D4 robi miazgę z 4.2tdi.Nie każdy szuka taniości i klekota (jak nie używa auto do dużych przebiegów). Jak chcesz to mogę sprawdzić moje S8 na serii z Twoim modzonym od 0 do 268 (obecnie mój więcej nie pojedzie). Spuchlizna diesla zacznie się od 150... takie fakty niestety.
do benzyniaka zawsze można założyć gaz i wtedy ekonomia wyjdzie podobnie jak nie na plus dla PB.zanjac pisze: z 8l ON na 100km robi mi się 12-14L ale to i tak mniej i taniej jak moim stanowiącym obecnie przedmiot ogłoszeń do sprzedaży S8 D4
oczywiście,że tak ,ale tak jak pisałem nie każdy szuka taniości i niskiego spalania.panton pisze:4.2 TDI w serii to świetny silnik
Święte Słowa.panton pisze:nie ma sensu porównywać uturbionej benzyny do uturbionego diesla - tutaj zawsze wygra benzyna ale 4.2 TDI w serii to świetny silnik a po programie to już bajka ... jednak 4.0T po programie to już kosmos
cyt.: "Co to za porównania silników zaczyna sie robić Januszowo"
No właśnie koniec w tym temacie "ofu"
<prosze>a historia zatoczyła koło, nie sądziłem, że kiedyś to będą D4