![]() |
![]() |
![]() |
Zakup A8 D3
-
- Forum Audi A8
Zakup A8 D3
Witam, czy w cenie 35-40 tys można znaleźć zadbaną A8 D3 4.2tdi? Czy bać się przebiegu 400 tys+? Chodź w sumie pewnie wszystkie mają? Na OtoMoto czy allegro od grzyba tego, ale czy warto?
- pawelec
- Forum Audi A8
No to opowiem Ci mój przypadek...
Sam osobiście 2 miesiące temu sprzedałem za 30 k 4.2 TDI ze względu ze do rodziny poszła bo ostatecznie chciałem 35 gdzie wystawiłem właśnie ponad 40 a potem 39tys zl na koniec ... u mnie był przebieg 430 kkm i słabe wyposażenie to temu oraz drugi lakier.
Jechać i oglądać .... po obejrzeniu kilku szt będziesz miał porównanie
Niby do rodziny sprzedałem ale nie zrobiłem dużego serwisu.... a więc oleje, fiktry oraz wszystkie hamulce a potrzeba na to koło 4 tys zł... czyli perełki nie da się tanio kupić
Sam osobiście 2 miesiące temu sprzedałem za 30 k 4.2 TDI ze względu ze do rodziny poszła bo ostatecznie chciałem 35 gdzie wystawiłem właśnie ponad 40 a potem 39tys zl na koniec ... u mnie był przebieg 430 kkm i słabe wyposażenie to temu oraz drugi lakier.
Jechać i oglądać .... po obejrzeniu kilku szt będziesz miał porównanie
Niby do rodziny sprzedałem ale nie zrobiłem dużego serwisu.... a więc oleje, fiktry oraz wszystkie hamulce a potrzeba na to koło 4 tys zł... czyli perełki nie da się tanio kupić
nie ma takiej opcjidanek90099 pisze:czy w cenie 35-40 tys można znaleźć zadbaną A8 D3 4.2tdi?
nie bać siędanek90099 pisze:Czy bać się przebiegu 400 tys+?

w tym przedziale cenowym mają często 500k+danek90099 pisze:Chodź w sumie pewnie wszystkie mają?

nie warto... zdecydowanie lepiej dołożyć i szukać czegoś w przedziale 60-75kdanek90099 pisze: Na OtoMoto czy allegro od grzyba tego, ale czy warto?
zaoszczędzisz sporo czasu, nerwów i paradoksalnie kasy

Paweł Twoje auto mimo wyposażenia i stanu budy było warte 35-40k bo na bieżąco serwisowane i na tym nie dziadowane a w tym segmencie porządny serwer to podstawapawelec pisze:Sam osobiście 2 miesiące temu sprzedałem za 30 k 4.2 TDI ze względu ze do rodziny poszła bo ostatecznie chciałem 35 gdzie wystawiłem właśnie ponad 40 a potem 39tys zl na koniec ... u mnie był przebieg 430 kkm i słabe wyposażenie to temu oraz drugi lakier.