Mam osobną kartę SIM do pobierania danych o ruchu drogowym i do pobierania celów własnych z konta myAudi. Dodatkowo Internet z karty SIM jest udostępniany po Wi-Fi.walus30 pisze:na jakiej zasadzie masz transmisje dancych , podłączenie auta do internetu?gekon111a pisze:Serwer myAudi naprawiony i działa ponownie pobieranie celów z konta myAudi.
Poprzedni temat zamknięty i musiałem otworzyć nowy. Może admin połączyć.
za pomocą osobnej SIM czy udało Ci się udostępnić internet z telefonu za pomocą bluetooth?- tej drugiej opcji nie mogę zrobić...
![]() |
![]() |
![]() |
[D4 ALL ] Pobieranie celów nawigacji online z myAudi
Re: Pobieranie celów nawigacji online z myAudi
na dole w prawym rogu masz 2G czy 3G/LTE? u mnie pokazuje 2G niem wiem czemu, karta z PLAYKarizmo pisze:Ja mam kartę Play wsadzoną i doładowaną na 50 zł, i włączony pakiet 600 mb miesięcznie za niebotyczną kwotę 5 zł, sam się odnawia i problem z głowy.
Nie ma lepszego rozwiązania bo tak to będziecie musieli za każdym razem w telefonie grzebać.
tak, a czemu?PABLO200 pisze:Masz auto z usa ?
[ Dodano: 2018-11-01, 17:28 ]
doładowanie za 50 zł jest z tego co wyczytałem na 60 dni.Karizmo pisze:Ja mam kartę Play wsadzoną i doładowaną na 50 zł, i włączony pakiet 600 mb miesięcznie za niebotyczną kwotę 5 zł, sam się odnawia i problem z głowy.
Nie ma lepszego rozwiązania bo tak to będziecie musieli za każdym razem w telefonie grzebać.
czy po tym okresie musisz od nowa doładowywać czy internet działa?
Nie musze bo mam włączone rok ważności konta.
https://www.play.pl/oferta/play-karta/p ... -waznosci/
Wcześniej to włączałem ręcznie co miesiąc nowy pakiet 2 Gb za 9 zł, ale denerwowało mnie to że przepłacam ;-) a wykorzystuje może 200 mb, dlatego włączyłem pakiet "Pakiet 600 MB co miesiąc" Niestety tam tańszych nie ma, i się pogodziłem z wydatkiem dodatkowym, 5 zł miesięcznie budżetu nie zrujnuje ;-)
Wcześniej to włączałem ręcznie co miesiąc nowy pakiet 2 Gb za 9 zł, ale denerwowało mnie to że przepłacam ;-) a wykorzystuje może 200 mb, dlatego włączyłem pakiet "Pakiet 600 MB co miesiąc" Niestety tam tańszych nie ma, i się pogodziłem z wydatkiem dodatkowym, 5 zł miesięcznie budżetu nie zrujnuje ;-)
Wielkie dzięki właśnie to zrobiłemKarizmo pisze:Nie musze bo mam włączone rok ważności konta.
Pytanie tylko czemu nie mam info o natężeniu ruchu ( mam Google earth) i sieć 2G?
jak to zrobić i gdzie? zauważyłem, że 2G to porażkaPABLO200 pisze:musisz zmienić lub przeprogramować głowicę
LTE/3G z USA nie będzie działać w Europie w tym Polska także sie zalicza
używanie online z prędkością 2G nie ma żadnego sensu.
[ Dodano: 2018-11-02, 11:15 ]
jaką licencje? masz 3G czy LTE?Karizmo pisze:Po pierwsze musisz mieć włączone w nawigacji a po drugie ważną licencje.
w opcjach nawigacji nie mam info o natężeniu ruchu?
[ Dodano: 2018-11-02, 13:39 ]
Dziękuję za pomoc, jak tylko będę na Śląsku podjadęPABLO200 pisze:musisz zmienić lub przeprogramować głowicę
LTE/3G z USA nie będzie działać w Europie w tym Polska także sie zalicza
używanie online z prędkością 2G nie ma żadnego sensu.