[D2 96 4.2PB ] długość blokady rozrządu
[D2 96 4.2PB ] długość blokady rozrządu
Cześć, czy ma ktoś blokadę rozrządu wałków i mógłby mi powiedzieć jaka jest długość tej blokady?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Kao, łącznie zmieniany 1 raz.
Marek dobrze napisał pepi.
Mowa o głowicach 4 zaworowych. To co zlinkowałeś jest dla głowic 5-zaworowych.
A kolega który zadawał pytanie powinien napisać o co mu dokładnie chodzi, bo jeśli w podpisie ma 4,2 z roku 96 to sorry ale jak pyta o inną blokadę niż do tego co ma w podpisie to mógłby dopisać do czego, bo mi osobiscie szklana kula nie dziala.
Mowa o głowicach 4 zaworowych. To co zlinkowałeś jest dla głowic 5-zaworowych.
A kolega który zadawał pytanie powinien napisać o co mu dokładnie chodzi, bo jeśli w podpisie ma 4,2 z roku 96 to sorry ale jak pyta o inną blokadę niż do tego co ma w podpisie to mógłby dopisać do czego, bo mi osobiscie szklana kula nie dziala.
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Fakt mogłem sprecyzować, chodzi o to że mam 4.2 ale mam też 2.6 i 2.8 i do każdego z tych silników blokada na wałki jest teoretycznie taka sama tylko różnią się długością, ja chce sobie przerobić jedną aby była regulowana na wszystkie moje silniki, tutaj jest przykładowa aukcja 3 w kpl. https://allegro.pl/blokada-2-4-2-6-2-7- ... 19481.html EDIT
Tak macie racje......do mojej 4.2 nie będzie to pasowało ale do poliftowej już tak więc takie info też mnie interesuje
Tak macie racje......do mojej 4.2 nie będzie to pasowało ale do poliftowej już tak więc takie info też mnie interesuje