Przywitaj się z nami
Cześć. Mam na imię Martin i jestem z Pruszkowa .
Aktualnie posiadam A8 D3 4.2 diesel 2007 r. jestem w posiadaczem już parę lat od 2009
O tym forum dowiedziałem się już jakiś dłuższy czas temu z internetu w poszukiwaniu informacji o A8, a więc wypadałoby się w końcu przywitać.
Bardzo przydatne i pomocne FORUM dziękuję twórcom i Wam wszystkim - użytkownikom za przydatne wpisy
Pozdrawiam.
Aktualnie posiadam A8 D3 4.2 diesel 2007 r. jestem w posiadaczem już parę lat od 2009
O tym forum dowiedziałem się już jakiś dłuższy czas temu z internetu w poszukiwaniu informacji o A8, a więc wypadałoby się w końcu przywitać.
Bardzo przydatne i pomocne FORUM dziękuję twórcom i Wam wszystkim - użytkownikom za przydatne wpisy
Pozdrawiam.
Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich jestem nowym uzotkownikiem, posiadam a8 d3 4.2 benzyna, pozdrawiam wszystkich posiadaczy
-
- Forum Audi A8
Cześć
Przywitam się i ja
Mam na imię Michał, jestem z trójmiasta dokładnie Gdynia. Z zawodu prowadzę swoją firmę a na co dzień jeżdżę Audi A8L D4 2014 rok 3.0Tdi. Hobbistycznie zajmuję się w garażu po nocach detailingiem i moim oczkiem w głowie Renault Clio 197 F1 team. Prywatnie mąż i ojciec bliźniaków. A i mam też kota
Mam na imię Michał, jestem z trójmiasta dokładnie Gdynia. Z zawodu prowadzę swoją firmę a na co dzień jeżdżę Audi A8L D4 2014 rok 3.0Tdi. Hobbistycznie zajmuję się w garażu po nocach detailingiem i moim oczkiem w głowie Renault Clio 197 F1 team. Prywatnie mąż i ojciec bliźniaków. A i mam też kota
Witam forumowiczów
mam na imię Tomasz i prowadzę sklep komputerowy w Warszawie
Aktualnie jestem posiadaczem jeszcze niesprawnego Audi a8 d3 2003r 3,7 v8 (problem z blokada kierownicy -nie ma zapłonu )
Wcześniej miałem audi a6
Dołączam do grupy ze swoimi problemami
może coś się dowiem lub komuś pomogę
mam na imię Tomasz i prowadzę sklep komputerowy w Warszawie
Aktualnie jestem posiadaczem jeszcze niesprawnego Audi a8 d3 2003r 3,7 v8 (problem z blokada kierownicy -nie ma zapłonu )
Wcześniej miałem audi a6
Dołączam do grupy ze swoimi problemami
może coś się dowiem lub komuś pomogę
-
- Forum Audi A8
Dzień Dobry
Witam wszystkich. Dotarłem tutaj w celu zaczerpniecia wiedzy przed zakupem D2 z silnikiem 3.3 biturbo. Chciałbym się dowiedzieć na co zwrócić uwagę przy zakupie i czego się wystrzegac. Za wszelkie informacje na priv będę wdzięczny.
Krzychu