witam jak w tytule mam elektryczne fotele podgrzewane bez regulacji kiery i pasów niewiedziałem dlaczego nie działała mi pamiąc o dziwo zajrzałem pod panel a tam nic zero okablowania w dzwiach też nic nie ma jak to naprawić zeby to grało pieknie i ładnie i czy wogóle to możliwe zeby pamięc nie występowała w niektórych modelach?
dzięki za podpowiedzi pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 99 ] Brak okablowania do pamięci foteli.
[D2 99 ] Brak okablowania do pamięci foteli.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 20:35 przez nynek16, łącznie zmieniany 2 razy.
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Pewnie dokładane. A opcji było wiele. Co tam było sprawdzisz po VINie i porównasz z tym co jest teraz. Zależy czego dokładnie Ci brakuje (masz panel w drzwiach, nie masz sterownika/modułu pod fotelem kierowcy, których wiązek brakuje?). Temat do ogarnięcia, ale trochę z tym roboty by było.
Black Cars Matters
ogólnie to nie problem z tą robotą , ale własnie zanim ją kupiłem facet miał zaożone inne fotele nie mam pojecia czy z pamięci.a jutro postaram sie zajrzec co tam pod tym siodłem jest i dam znac ewentualnie wrzuce jakieś fotki..
[ Dodano: 2011-01-04, 22:08 ]
napewno wiem ze w dzwiach nie ma wiązki do pamięci bo dziś miałem wszystko na wierzchu
[ Dodano: 2011-01-04, 22:08 ]
napewno wiem ze w dzwiach nie ma wiązki do pamięci bo dziś miałem wszystko na wierzchu
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.