[D2 01 4.2PB/LPG ] Woda w podsufitce
[D2 01 4.2PB/LPG ] Woda w podsufitce
Ostatnio sporo pada, i dzisiaj przy ruszaniu słychać jak się woda przelewa i przy ostrym hamowaniu z pod podsufitki i panelu ze sterowaniem szyberdachu wyleciało sporo wody.
Jak ona się tam zebrała, mam solardach i podejrzewam, że przez to tylko którędy ?
Odpływy szyberdachu te z przodu są drożne, a czy są jakieś z tyłu to nie wiem. Auto stało cały czas z lekko uniseionym przodem.
Jak ona się tam zebrała, mam solardach i podejrzewam, że przez to tylko którędy ?
Odpływy szyberdachu te z przodu są drożne, a czy są jakieś z tyłu to nie wiem. Auto stało cały czas z lekko uniseionym przodem.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2019, 19:00 przez Lechu, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzisiaj próbowaliśmy od srony bagażnika, ale tak pi...ało, że odpuściliśmy. Auto postawione przodem niżej .
[ Dodano: 2019-01-03, 14:07 ]
Dokładnie jest tak jak VAGowner, opisał. Syf był na samych tych końcówkach bo przecież konstrukcja jest taka sama jak we wszystkich sączkach w tym aucie.
Najprościej chyba to sciągnąć zderzak Oczywiście sączki skróciłem
Dzięki za pomoc temat ogarnięty
[ Dodano: 2019-01-03, 14:07 ]
Dokładnie jest tak jak VAGowner, opisał. Syf był na samych tych końcówkach bo przecież konstrukcja jest taka sama jak we wszystkich sączkach w tym aucie.
Najprościej chyba to sciągnąć zderzak Oczywiście sączki skróciłem
Dzięki za pomoc temat ogarnięty