Przywitaj się z nami
Witam wszystkich
-------------------------------------------------------------------------------------------
Administracja:
"Jesteś nowym klubowiczem a8team.PL? Przywitaj się, przedstaw poniżej w tym temacie.
Napisz skąd jesteś, jakie masz auto lub będziesz miał, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd.
Nie pisz tylko "Witam serdecznie" lub "Witam Panowie" itd. To są boty spamowy (userzy) których usuwamy.
Ps:
Stali i starzy bywalcy, kolejny raz niechaj się nie witają z nami - znamy się przecież "
-------------------------------------------------------------------------------------------
Administracja:
"Jesteś nowym klubowiczem a8team.PL? Przywitaj się, przedstaw poniżej w tym temacie.
Napisz skąd jesteś, jakie masz auto lub będziesz miał, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd.
Nie pisz tylko "Witam serdecznie" lub "Witam Panowie" itd. To są boty spamowy (userzy) których usuwamy.
Ps:
Stali i starzy bywalcy, kolejny raz niechaj się nie witają z nami - znamy się przecież "
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Derkan, łącznie zmieniany 3 razy.
Cześć Wszystkim
Jestem Piotrek z okolic Lublina województwo Lubelskie a dokładniej z Kalinówki pod Lublinem
Aktualnie jestem w trakcie poszukiwań następcy mojej 80 b4 Avant 2.0 E w włoskiej wersji skóra elektryka oraz klima
Poszukuje A8 D2 lub D2 Lift silnik 4.2 automat lub S8
Forum znalazłem w necie na YouTube (zloty A8TEAM)
Mam nadzieje że niedługo uda mi się dołączyć do aktywnego grona A8TEAM
PS A8 będzie nowym wyzwaniem ponieważ staram się wszystkie moje auta sam serwisować i naprawiać bo garaż przy domu to nie taka dostawka tylko miejsce pieszczot i napraw dla moich aut
Pozdrawiam
Jestem Piotrek z okolic Lublina województwo Lubelskie a dokładniej z Kalinówki pod Lublinem
Aktualnie jestem w trakcie poszukiwań następcy mojej 80 b4 Avant 2.0 E w włoskiej wersji skóra elektryka oraz klima
Poszukuje A8 D2 lub D2 Lift silnik 4.2 automat lub S8
Forum znalazłem w necie na YouTube (zloty A8TEAM)
Mam nadzieje że niedługo uda mi się dołączyć do aktywnego grona A8TEAM
PS A8 będzie nowym wyzwaniem ponieważ staram się wszystkie moje auta sam serwisować i naprawiać bo garaż przy domu to nie taka dostawka tylko miejsce pieszczot i napraw dla moich aut
Pozdrawiam
Audi A8 D2 LIFT 4.2 AUW QUATTRO
Audi 80 B4 2.0 ABK AVANT (BYŁO)
Audi A2 1.4 2002 ŻONKI
Audi 80 B4 2.0 ABK AVANT (BYŁO)
Audi A2 1.4 2002 ŻONKI
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Re: Przywitaj się z nami
Audi A8 D3 long wersja amerykańska. Mam nadzieję że będziecie dobrze współpracować]
Audi A8 D3 long wersja amerykańska
-
- Forum Audi A8
Powitać
Jestem Grzesiek uzalezniony od 4.2 tdi A8 d3 pozdrawiam wszystkich z Nowego Targu😉
Bedzie dobrze
-
- Forum Audi A8