Mam nadzieję, że kiedyś trafi temat do Warsztatu z Waszą pomocą

Prosiłbym Was o wypełnienie mojej ubogiej wiedzy

Na początku części ..
zgodnie z tym zdjęciem
4E0907181A - moduł kessy - pod fotelem kierowcy
3D0909141B , 3D0909141F - antena układu zezwolenia na wejście i uruchomienie... ;D jedna z tylu klimatronica a druga w tylnej kanapie albo przy podszybiu gdzieś..
3D0909141E - antena układu zezwolenia na wejście i uruchomienie dźwignia przełączająca.. pod panelem mmi ?
3D0909133E - antena układu zezwolenia na wejście i uruchomienie - 2szt w zderzaku po lewej i prawej stornie..
one są chyba takie same pomimo, że nr części jest inny.
oczywiście kluczyk no i klamki to wiadomo, tylko chciałbym sięgnąc głębiej.. nowe wiązki ? czy klamka z podświetleniem podejdzie do instalacji z klamka zwykłą ? prosiłbym coś więcej na temat klamek i ich instalacji..
panel mmi
z części to chyba wszystko ;/
teraz elektryka..
znalazłem wiązkę na tył czyli w zderzak.. ona chyba idzie też do czujników PDC..
wiązka do drzwi kierowcy z obsluga kessy
no i na tym moja wiedza się chyba kończy..
brakuję mi wiązki od każdej anteny - tzn pod mmi, tylnym klimatronikiem i w tylnej półce..
dodatkowo brakuje mi wiązek z każdych drzwi o ile są potrzebne a na pewno są ;D i wiązki od modułu kessy..
Ktoś coś pomoże.. ?
Koszta na chwilę obecną jakie wyliczyłem to ok 2000zł..
Dodam, że 1000zł kosztuje sam panel sterowania mmi ;D
FAJNIE BYŁOBY JAKBY KTOŚ PODPOWIEDZIAŁ MI JAK LECĄ WIĄZKI W DRZWIACH I PO PODŁODZE.. W TEJ ETCE CO MAM TO CAŁY CH.. JEST..