Witam, starałem się ale nie znalazłem ani schematu ani podobnego tematu na forum. Wymienilem lampy w a8 d3 2006 lampy bagarznika po ostatnim lifcie i zaciekawil mnie 7-dmy pin (zielony kolor kabla) w nowych lampach co to moze byc? Dodam ze nowe lampy maja przy włączeniu wstecznego tylko jedna białą komore od strony rejestracji klosza podswietlona pomimo że jest ich (komor)4-5 i myslalem ze wsteczny bedzie zapalac calosc bialego paska i myslalem że problemem jest tylko 6-cio pinowe gniazdo z mojego auta ale po podlaczeniu dodatkowo zasilania na 7pin nic dodatkowo nie dziala? Doradzcie
Ps czy nowe lampy po ostatnim lifcie też są sklejane, bo od tylu rozkrecenie srób nie wystepujacych w starszych modelach nic nie dalo a nie silowalem sie z kloszem zeby go nie połamać
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Lampy po lifcie maja we wtyczce 7pin a8 d3
Witam. Mam lampy q7 do przerobki w a8mke i tez wystepuje zieliny. Po rozebraniu zielony idzie tylko na plytke migaczy mozliwe ze dziala to troche inaczej bo nie ma wogole polaczenia z plytka od stopu czy pozycyjnych jest calkowicie plytka migacza osobno a zasilenie 12v kabla zielonego nic nie zmienia (jest osobne zaplabowane wejscie glowne to moze byc na ameryke)
Dodam jako ciekawostke ze q7 ma ten sam schemat kabli lusterek (nawet identyczne kolory kabli jedynie kostka inna)z fotochromem i led co a8 i mam juz przerobione pod montarz do mojej a8. A lampy szykuje z czesci pod plywajace bo led oryginalne sa nie do zajechania. Pozdrawiam
Dodam jako ciekawostke ze q7 ma ten sam schemat kabli lusterek (nawet identyczne kolory kabli jedynie kostka inna)z fotochromem i led co a8 i mam juz przerobione pod montarz do mojej a8. A lampy szykuje z czesci pod plywajace bo led oryginalne sa nie do zajechania. Pozdrawiam