![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Co to jest?
[D2 ALL ] Co to jest?
Witajcie. Czy możecie mi powiedzieć czy ten sterownik jest od ABS? Jeśli tak to gdzie się on znajduje? I czy każde a8 d2 miało taki? W Internecie nie mogę odpowiedzi znaleźć...
![Obrazek]()
Audi A8 D2 D3
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
A czy jest opcja że przez ten moduł może mi abs nie działać? Bo walczę z abs, druga pompa, nr na pompie taki sam, udało się znaleźć i cały czas błąd zasilania
[ Dodano: 2019-02-11, 10:26 ]
Ciężko się dostać do tego modułu? Centralnie pod kierownica czy bliżej pedałów?
[ Dodano: 2019-02-11, 10:26 ]
Ciężko się dostać do tego modułu? Centralnie pod kierownica czy bliżej pedałów?
Audi A8 D2 D3
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
Bezpieczniki patrzyłem, wszystkie dobre
Sterownik ten moduł już znalazłem, odłączylem i z ciekawości chciałem zobaczyć co się dzieje z pompą, gdy w pompie sterownik wpialem to bez zmian, dalej bije pompa abs na zgaszonym motorze.
Czyli ten przekaźnik jest tym module czy w tym sterowniku na pompie?
Sterownik ten moduł już znalazłem, odłączylem i z ciekawości chciałem zobaczyć co się dzieje z pompą, gdy w pompie sterownik wpialem to bez zmian, dalej bije pompa abs na zgaszonym motorze.
Czyli ten przekaźnik jest tym module czy w tym sterowniku na pompie?
Audi A8 D2 D3
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
LANCIA KAPPA
Skoda Fabia 2
Swat Arosa
Ja na twoim miejscu to sprawdziłbym najpierw, czy napięcie dochodzi do pompy ABS, bo to, że jest na bezpieczniku, to mało daje. Jakkolwiek by było, kabel idzie przez całe auto i może gdzieś przegnił.
A z tego co piszesz założyłeś już druga i dziwne żeby obie miały ten sam problem.
Zasilanie idzie z bezpiecznika na pin Nr 6 w pompie
A z tego co piszesz założyłeś już druga i dziwne żeby obie miały ten sam problem.
Zasilanie idzie z bezpiecznika na pin Nr 6 w pompie